Noua colectie Poeme Corina Vladescu

Young Blood, colectia de toamna-iarna 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu, este dedicata tuturor rebelilor, libertinilor si visatorilor. Este o colectie neo-punk-new baroque indulcita de detalii feminine (broderii, volane, transparenta) care se exprima printr-un styling eclectic si bogat.

Mixarea culturii romanesti cu cea amerindiana, ca surse de inspiratie a imprimeurilor, texturilor si culorilor contureaza un sezon de reinventare stilistica totala. Printurile tricourilor sunt realizate manual de Corina Vladescu dupa schite de documentare autentice amerindiene, iar materialele tehno de ultima generatie sunt folosite in combinatii unice (tweeduri/tehno fabrics, tesaturi ikat/quiltinguri manuale, batist de lana/piele).

Citeste si:  Cum s-au imbracat vedetele la premiile Emmy?

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Chiar daca Poeme de Corina Vladescu este a doua linie a brandului (cea cu preturi accesibile), stilul inconfundabil al Corinei Vladescu – taieturile semnatura, deconstructiile, detaliile originale si prelucrarile inedite ale materialelor se recunoaste in toate cele 100 de piese care compun colectia.

Colectia Young Blood va fi disponibila exclusiv pe shopul online poeme.corinavladescu.com si la showroom-ul Corina Vladescu din Bucuresti. Toate piesele sunt in stoc, deja produse pe masuri si pot fi livrate in orice oras din Romania in 24 de ore, iar international in 3-5 zile lucratoare.

Citeste si:  Globurile de Aur 2010: de la eleganta la lipsa de inspiratie

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Credite catalog „Young Blood”:
– haine: Poeme de Corina Vladescu Toamna-Iarna 2012/2013
– fotograf: Alina Negoita
– stilist: Corina Vladescu
– make-up: Diana Ionescu
– model: Alexandra Deleanu, Best Models


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.