Noua colectie Simona Semen, „Geometry of Soul”

In colectia de primavara-vara 2013, Geometry of Soul, Simona Semen cuprinde o lume complexa, in care e nevoie de reevaluarea puritatii, simplitatii, geometriei noastre interioare in echilibru, de cautarea originilor spirituale ale umanului in Tibet, viitorul apartinand formelor clare.

Geometry of Soul reprezinta o ecuatie de abordare a creatiei vestimentare de tip nou, eminamente de secol XXI, mixand cu atentie semnificantii viitorului sezon primavara – vara 2013.

Citeste si:  Secretele vedetelor

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Sunt puse impreuna imprimeurile tibetrane cu arhitectura metropolelor, suprapunerile cu volumele clare, umbrele cutelor multiple cu luminile transparentelor, urbanul cu feminitatea abordata frontal.

Colectia a fost prezentata in cadrul Galei Avanpremiere 11, 27 noiembrie 2012, iar piesele colectiei primavara – vara 2013 vor fi disponibile pentru precomenzi incepand cu data de 1 ianuarie, in studioul din Bucuresti, Intr. Lt. Dumitru Lemnea nr. 3, Sector 1.

Citeste si:  Colectia Smiling Shoes toamna/iarna 2010/2011

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Brandul Staccato, intrat de putin timp pe piata romaneasca, se implica deja in sustinerea creatorilor de moda autohtoni asigurand pantofi pentru Carmen Chereches si Simona Semen in cadrul Galei Avanpremiere.

Despre Simona Semen

Simona Semen este un tanar designer cu educatie dubla, PR si design vestimentar. Acestea impreuna cu educatia ei culturala si spirituala transforma creatiile sale in piese atipice, inteligente si usor de purtat.

Citeste si:  Profil de designer - Sonia Rykiel

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.