Noua colectie Triangle of Intelligence

TOI (Triangle of Intelligence) sau Diamonds Are A Girl’s Best Option este o colectie capsula, de 25 de piese produse in serie limitata.

Ideea de la care a pornit colectia sta in povestea triunghiului imaginar care se formeaza din cele trei puncte erotice de pe corp, sani si pubis (in acest caz, stilizat prin cristale), simbolul pentru identitatea feminina, simbol pe care noi il asociem cu notiunea de putere, de arma imbatabila sau strategie inteligenta.

Citeste si:  Trend Report - snob style

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Mai departe, ideea a fost dezvoltata prin jocuri de forme geometrice subtile, constelatii simetrice sau asimetrice de cristale, prezente pe toate piesele colectiei. In acest fel, fiecare piesa are povestea ei, poate fi asociata si cu alte piese din colectie sau la fel de usor, poate veni ca accent pentru o tinuta mai relaxata.

Citeste si:  Optiuni inedite pentru sezonul rece de la NICHI Cristina Nichita

Diamantele sunt simbolul independentei si al increderii in sine, aici in varianta „faux”, accesibile si fresh, sub forma de print sau detalii delicate de cristale Swarowski atasate hainelor.

foto

A fost pastrata linia minimalista, specifica 109, cu croiuri de baza valorificate de atentia pentru detaliu si un fitting bun. Colectia are o imagine curata, sincera si accesibila.

Citeste si:  Ghid vestimentar pentru orice destinatie

Materialele si detaliile: tafta teribila, matase misterioasa, jerseu jucaus, dantela delicata, printuri si cristale cat mai certe, construiesc impreuna triunghiul inteligentei (Triangle of Intelligence). Incercati acum sau pastrati tacerea pentru totdeauna.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Credite
Concept si haine: 109
Model: Nermin Naji
Foto: George Enache


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.