Noua colectie de accesorii Smiling Shoes

Totul a inceput de la pasiunea pentru accesorii si combinatii de culori, dar si din dorinta de a aduce un zambet si de a pune in evidenta amprenta personala acolo unde, altfel, ar domina uniformitatea.

Smiling Shoes este recunoscut ca un brand dinamic, urban, care se adreseaza femeilor dornice sa exploreze, sa se redescopere in fiecare moment, si care pune accent pe comunicare si creativitate.

Motto-ul noii colectii pentru toamna si iarna 2011/2012
Viata insasi e o stare de tranzit… un peron unde te zbati sa ocupi un loc intr-un tren… esti fericit ca ai prins un loc la clasa I sau la fereastra… altul e necajit ca a ramas in picioare pe culoar… altii nu reusesc sa se prinda nici de scari, raman pe peron sa astepte urmatorul tren… si fiecare uita, poate, un singur lucru… ca trenurile astea nu duc nicaieri… cel care a ocupat un loc la fereastra este, fara sa stie, egal cu cel care sta in picioare pe culoar si cu cel care vine abia cu urmatorul tren… in cele din urma se vor intalni toti undeva… in loc sa se uite in jur, oamenii se imbulzesc, se calca in picioare, isi dau ghionturi …Octavian Paler – Viata pe un peron

Citeste si:  Dependenta de shopping online

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Cuvinte cheie
Accent pe emotii si simtiri. Vizual si tactil. Colaje de culori, grafica, imprimeuri. Colaje de texturi: piele spalata, piele sifonata, piele mata. Detalii exotice: blana naturala, piele de sarpe, animal print.

Cromatica
Culorile naturii intr-o viziune arhitecturala. Tonuri aprinse. Tonuri metalice: auriu, bronz, argintiu. Blocuri de culoare care creeaza elemente grafice. Un sentiment de caldura si distinctie in aerul sobru al sezonului rece.

Citeste si:  Verde si iar verde

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Ne dorim ca fiecare sa isi puna in practica propria creativitate, propria inchipuire a pantofului ideal si va indemnam sa va exprimati prin culori, sa explorati in fiecare moment, depasind astfel tiparele impuse de job, societate sau mediul inconjurator. Smiling Shoes au depasit demult functionalitatea lor, acestia pot sa te scoata din anonimat, sa-ti confirme stilul, devin un manifest al personalitatii tale, fiind compatibili cu starea ta sufleteasca de moment.spun creatoarele.

Citeste si:  Coafuri pentru parul lung de Revelion

Stilism: Catalin Enache
Fotografii: Claudiu Gilmeanu


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.