Noua colectie de accesorii semnate Carla Szabo

Cu nume haioase ca Pion’ieri, Folk Attack, Bugs – Think Big, Urban Symbols, Funny stories sau Anima, noile accesorii create de Carla Sazbo vin sa incante pasionatii de bijuterie contemporana. Creatiile ei sunt originale si ne poarta intr-un cadru imaginar bogat, plin de simboluri: harta Romaniei, insecte si figuri umane stilizate, mesaje amuzante si culori puternice. Brosele de inspiratie animaliera, cerceii „Cercel”, colierele cu pandantiv, toate vin acum intr-o noua forma, adaptata verii si nuantelor estivale.

Citeste si:  Fashion TV Winter Festival 2015, pentru prima data in Romania

Accesoriile Carla Szabo se vor putea vedea la boutique-ul Carla Szabo, in Pasajul Francez (inchis in aceasta perioada din cauza lucrarilor din Centrul Vechi), la atelierul din Calea Rahovei 196 A, magazinele Ollie Gang Shop (langa Club A), Ummagumma, Conformist (Mario Plaza) si Raionul 6 (Str. Constantin Esarcu nr. 1-2).

Despre Carla Szabo

Citeste si:  Trei tinute ideale pentru noiembrie

Nascuta in data de 19 ianuarie 197, la Oradea, Carla Szabo a absolvit Facultatea de arte „Nicolae Grigorescu”, sectia design. Din 1998 a inceput sa lucreze in piaÅ£a de publicitate si apoi în domeniul amenajarilor interioare, iar din 2005 a început sa creeze bijuterii.

A colaborat cu designeri vestimentari ca Anamaria Lungu, Kinga Varga, Ana Alexe, Irina Marinescu, Oana Manolescu, Stephan Pelger etc. pentru care a proiectat colectii conceptuale speciale, adaptate stilului si mesajului fiecaruia.

Citeste si:  6 mituri in moda

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu
  1. super talentata, mi-au placut.
    debordeaza de creativitate, optimism, copilarie, modern, explozie de culori bine alese si imbinate.
    etaleaza prospetime, naturalete, par inocente, create in joaca.
    chiar sunt deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.