Noua colectie de bijuterii semnata Maria Filipescu

In aceasta saptamana a fost lansata cea de-a treia colectie de bijuterii semnata Maria Filipescu: Literalis. Aceasta reuneste 20 de piese, bijuterii de arta, dedicate cumparatorului emancipat, femeilor pasionate de moda care inteleg ca un accesoriu nu este doar un accesoriu, ci are o personalitate proprie.

Click aici pentru galeria foto.

Designerul s-a inspirat din accentul pus in momentul actual in moda internationala pe volumetrii si a creat piese complexe, romantice si puternice in acelasi timp. Gravurile de texte in latina, jocuri de cuvinte pe care fiecare le interpreteaza in propria maniera, precum si materialele fluide ca matasea si catifeaua dau nota de romantism a bijuteriilor.

Citeste si:  Moda de sarbatori

Formele si dimensiunile lor creeaza piese masive, inspirate de armuri, care impun forta celei care le poarta. Domnitele delicate si cavalerii neinfricati au coborat din paginile de poveste pentru a o insoti în demersul artistic pe Maria Filipescu, inspirandu-i accente medievale pentru operele sale.

Click aici pentru galeria foto.

Bijuteriile reunite in colectia Literalis sunt create din alama gravata, accesorizata cu perle inscriptionate, catifea, dantela si matase, toate fiind piese unicat si lucrate manual, realizate in urma unui proces de creatie intins pe mai multe luni. Ca si in cazul colectiilor precedente, Cronos (2008) si Androgyn (2009), Literalis se va completa cu piese noi pe parcursul lunilor viitoare, in functie de comenzile solicitate.

Citeste si:  Be fashion iarna aceasta

Click aici pentru galeria foto.

Incepand cu data de 21 aprilie 2010, colectia Literalis se va gasi exclusiv, timp de o luna, in L’Armoire Concept Store (Bd. Ion Mihalache nr. 18, colt cu Intrarea Noptii nr. 1, sector 1, Bucuresti) si prin comenzi directe pe site-ul personal al designerului, www.artbiju.ro. De asemenea, pe 24 si 25 aprilie 2010, colectia va fi disponibila, alaturi de alte piese din colectiile anterioare la targul Autor 3 (Sala Dalles).

Citeste si:  Noua colectie NAFNAF Primavara/Vara 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.