Noua colectie toamna/iarna TaraFashion

De ce iubim moda oare?

Pentru ca este un fenomen universal cu o amploare socio-economica imensa si as spune cu o istorie cum putine miscari culturale au cunoscut.

Colectiile de toamna/iarna 2008-2009 reflecta o atentie uriasa pentru structura, proportii, forme si o grija speciala pentru utilitate si este facuta din dragoste si pasiune.

Moda a depasit etapa „arta pentru arta” si a ajuns la o treapta mai sus,are o valoare adaugata; este purtabila. Nu mai incinta doar ochiul,ci flateaza siluete si gusturi diferite. Echilibrul a fost stabilit.
www.tarafashion.ro a creat din pasiune modele purtabile tocmai ca tu sa te simti mai puternica si cit mai autentica.

Citeste si:  Stilul hippie

Click pe rubrica Noutati si foarte multe modele vor aparea in fata ta din colectia de toamna iarna 2008/2009 la un pret foarte bun, modele facute din pasiune si care urmeaza trendurile internationale.

Ce mai e nou la www.tarafashion.ro?

Am putea spune multe;Voucherele cadou in caz ca vrei sa faci un cadou si nu stii ce, noi sintem solutia, promotiile saptaminale iti zimbesc pe home page.

Citeste si:  Cum ne imbracam de Paste?

Avem si un concurs pe blog intre 25-08-2008 si 25-09-2008 in care te asteptam sa-ti spui parerea si poti cistiga un voucher de 150 ron.
De asemenea sintem pe ultimii metri cu reducerile incendiare de 80%.

Haine care invaluie trupul, inalta spiritul asta a pregatit www.tarafashion.ro in aceasta toamna. Te asteptam si in magazinul nostru din B-dul Iuliu Maniu Nr.7 (incinta Apaca) de luni pina simbata intre orele 9-17 unde poti proba produsele noastre. Oriunde, oricind Tara te imbraca on-line.

Citeste si:  Fii speciala la evenimentele din viata ta!

Cuvintele sint de prisos si o sa lasam sa vorbeasca hainele pentru noi. Va asteptam cu drag on-line!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.