Noua linie Bien Savvy „All Black”

Recent, casa de moda Bien Savvy a prezentat ultima colectie de rochii de seara intitulata All Black, pe podiumul FashionTv Summer Festival de la Mamaia.

All Black este o colectie-capsula dominata de negru si detalii ce transforma rochia de seara intr-o aparitie fermecatoare, plina de personalitate. Negrul devine astfel arma seductiei, dar si aliatul perfect al femeii Bien Savvy. Linia feminina, texturile luxoase si stralucirile discrete emana o senzualitate sofisticata.

Citeste si:  Cum sa ne alegem hainele potrivite din dulap

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Texturi vaporoase, voal de matase, tulle si catifea, dantela si broderie, toate participa la jocul seductiei care dezvaluie silueta prin taieturi dramatice, transparente delicate si decolteuri indraznete pe spate. Opulenta detaliilor din colectia de rochii traseaza personalitatea complexa a femeii, care se lasa descoperita treptat de fiecare etapa a vietii.

All Black exploreaza misterul noptii si infatiseaza „la femme fatale” imbracata in negru sobru, dar intotdeauna provocatoare si increzatoare. Noua linie reprezinta latura intunecata a femeii care devine constienta si mandra de puterea ei de seductie si de abilitatea de a modela lumea.

Citeste si:  Din secretele vedetelor

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Despre Bien Savvy
In 2005, Bien Savvy a intrat pe piata de moda din Romania cu scopul de a oferi rochii de mireasa si rochii de seara cu un design exceptional si de o calitate incontestabila. Pe website-ul oficial www.biensavvy.ro sunt disponibile spre comanda colectiile de rochii de mireasa Bien Savvy, La Sposa si Atelier Diagonal, alaturi de colectiile speciale de rochii de seara Bien Savvy.

Citeste si:  Ghid de buna purtare – alb pentru iarna

In plus, Bien Savvy ofera servicii de comanda personalizata a rochiilor, in timp ce consultantii Bien Savvy coreleaza dorintele clientelor cu experienta lor din domeniu pentru a transforma visul rochiei perfecte in realitate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.