Noua linie La Chatterie, Gold Label

Saptamana trecuta a avut loc lansarea unei noi colectii in editie limitata, sub un nou concept: La Chatterie, Gold Label, colectie intitulata Blue Angels Red Lights.

Intr-o lume dura, cu reguli facute pentru a fi incalcate, feminitatea poate face fata oricarui joc.Asta este mesajul transmis de noua linie Gold Label. Feminitatea nu are nevoie decat de vesminte potrivite, ce o vor proteja, fara sa o eclipseze. Indrazneala latexului, nobletea catifelei, feminitatea liniilor si minimalismul taieturilor, toate prinse intr-un spirit rebel si multe tinte.

Citeste si:  Subliniaza-ti talia

Povestea ingerilor inocenti cu chipuri albastre, sub lumini rosii se scrie prin indrazneala latexului, nobletea catifelei, feminitatea liniilor si minimalismul taieturilor, toate prinse intr-un spirit rebel si multe tinte.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Liniile pieselor pastreaza directia feminina a label-ului LaChatterie, mixandu-le pentru noua linie Gold Label cu accente masculine. Intreaga colectie adopta un aer minimalist si croiuri curate. Colectia respira puternic aerul anilor anii ’70, fiind inspirata de muzica rock britanica a perioadei, personaje iconice ca Edie Sedgwick, dar si atmosfera benzilor desenate SinCity.

Citeste si:  Colectia Diana Bobar toamna iarna 2008/2009

Despre La Chatterie

In spatele acestui brand sta Isabelle, o tanara de 26 de ani, absolventa a Universitatii de Arte din Bucuresti, sectia moda. Prima colectie a fost lansata in 2009, iar denumirea brandului este o combinatie de cuvinte dintr-un dictionar francez si are legatura si cu dragostea designerului pentru pisici.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Isabelle despre La Chatterie: „Pentru mine moda este ca un loc de joaca. Imi place sa fac povesti din tesaturi fara a folosi cuvinte.De aceea, cele mai multe articole create de mine sunt unice. Sunt atrasa de culori vii, imprimeuri pop art, combinatii noi de tesaturi si volane. Sunt inspirate de filme, oamenii pe care ii intalnesc, locurile vizitate si tot ceea ce ma inconjoara.”

Citeste si:  Un look glamorous

Adresa showroom: str. Bibescu Vodă, nr. 19, ap. 11 (in spatele Hotelului Horoscop).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.