Noutati cu si despre designeri romani

Ioana Ciolacu la targul Who’s Next Paris

Ioana Ciolacu va participa acest sezon la targul international de profil Who’s Next ParisNot Just A Label sa isi prezinte colectia PARADOX 2.0The Future of Fashion 2014.

Dintre cei peste 14.000 de utilizatori ai site-ului Not Just A Label au fost selectati zece designeri pentru sectiunea imbracaminte si zece pentru sectiunea accesorii. In cadrul competitiei The Future of Fashion, se vor alege doi designeri din fiecare categorie, acestia urmand sa participe la urmatoarea etapa a ce va avea loc la Paris in iulie, anul acesta.

Citeste si:  Tendintele in accesorii de la Passo Doble

Kristina Dragomir devine furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a oferit, in numele Majestatii Sale Regelui Mihai I, certificatul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei artistului Kristina Dragomir, ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite, pentru palariile create.

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a purtat creatiile Kristinei Dragomir la evenimente sociale importante, precum Garden Party la Palatul Elisabeta, doua editii cu patru mii de romani merituosi invitati, State Funeral May 2013, Royal Ascot -The Queen’s Diamond Jubilee sau casatoria regala din Luxembourg.

Citeste si:  Trend-uri de sfarsit de an

Pasiunea Kristinei Dragomir pentru accesoriul de inalta tinuta se regaseste atat in creatiile sale. cat si in discursul public practicat, implicandu-se activ in numeroase proiecte nationale de substantiere a valorilor artistice traditionale si de prezervare a mestesugului rafinat. Colaborarea cu Familia Regala a Romaniei, inceputa in urma cu un an si jumatate, reprezinta o onoare deosebita precum si o incununare a activitatii artistului.

Florin Dobre in presa britanica

Colectia “Follow the White Rabbit” inspirata de calatoria din toamna a lui Florin in Londra, a fost bine primita de presa britanica de specialitate si nu numai. Jurnalisti de la BBC si ziare importante si-au manifestat interesul pentru a realiza si publica articole despre Florin si eveniment. De asemenea, media virtuala (site-uri ale unor organizatii, bloguri, pagini private, etc.) a preluat comunicatul de presa, iar numerosi bloggeri de moda au publicat editoriale entuziaste despre designerul non-conformist Florin Dobre, colectie, echipa, locatie, cei prezenti si atmosfera electrizanta. Au fost realmente incantati de profesionalismul, originalitatea, caldura oamenilor si nivelul artistic al conceptului.
La eveniment au fost prezenti Excelenta sa, Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie Dl. Dr. Ion Jinga alaturi de sotia sa, Dna Daniela Jinga, iar din partea Ambasadei Israelului in UK au participat Atasatul Cultural Dna Tanya Jacobs si Head of PR, Dl. Arieh Miller.

Citeste si:  Colectia "Ease for Summer" semnata MUnuDoi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.