Noutati din lumea modei

Doua personalitati vulcanice, Carla Braccialini si Elvis Pompilio, si-au unit fortele creative oferind o viziune pasionala asupra modei, creand un spatiu imaginar unde evadarea din cotidian si amuzamentul capata accente artistice.

Evenimentul gazduit de Museo della Permanente din Milano a inaugurat cea mai prestigioasa saptamana a modei din lume, Milano Moda Donna, sub semnul creativitatii si excelentei made in Italy.

Surprinzatoarele creatii ale Carlei Braccialini au dat viata unei prezentari de moda originale, impregnata de imaginatie si fantezie. Gentile Arca lui Noe, Igluul, Calutul balansoar, Ariciul, Telefonul, Ciuperca, Lebada neagra, Bufnita, Veverita, Floarea Soarelui, Ursul Polar, Broscuta, Caprioara, Fluturele, Matriusca, Camila, devenite astazi obiecte de cult, au prins viata sub bagheta regizorala a designerului belgian Elvis Pompilio.

Citeste si:  Moda romaneasca pe podiumul de la Paris

Pe parcusul a 45 de minute s-au succedat pe scena personajele lumii magice si totodata nastrusnice ale Carlei Braccialini: creaturi fantastice, nomazi, vagabonzi, pescari, bikers urbani, cowboys, tari exotice, costume de hartie, atmosfera de epoca, intr-un spectacol unde imaginatia nu are limite, totul fiind posibil.

Peste 350 de invitati au participat la Monaco la lansarea mondiala a colectiei Montblanc Collection Princesse Grace de Monaco. Aceasta colectie consta in seturi de bijuterii unicat, ceasuri si instrumente de scris, sofisticate si realizate in stilul Printesei Grace de Monaco.

Citeste si:  Inovativ - Intuitiv - ECCO Intrinsic

foto

Elegante, feminine, bijuteriile din aceasta colectie sunt unele dintre cele mai frumoase realizate de Atelierele Montblanc. Pentru lansarea acestei colectii, invitatii, printre care si Printul Albert de Monaco si Printesa Caroline of Hanover, au participat la un eveniment special.

foto

Spectacolul “Grace for Grace” este un tribut in trei acte, o calatorie fascinata, muzicala si vizuala, ce a prezentat viata Printesei Grace, din copilarie pana la vedeta de Hollywood si in final statutul de Printesa. Costumele pentru acest spectacol au fost realizate de Viktor&Rolf, incercand sa puna in valoare frumusetea si eleganta Printesei Grace.

Citeste si:  Imbraca parfumul care ti se potriveste

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.