Nume mari de expozanti si vizitatori la RFTB

Salonul RFTB este un eveniment care se adreseaza specialistilor din industria modei. El s-a nascut la propunerea producatorilor romani ce functioneaza pe piata interna si a fost conceput ca un eveniment care sa faciliteze contactele, relatiile si toate tipurile de colaborari intre cei ce activeaza in domeniu.

Cea mai importanta veriga a sistemului modei, buyerii si marii retaileri sunt prezenti la RFTB pentru a viziona noile colectii propuse de producatori. Dintre cei care si-au anuntat prezenta la Salonul mentionam C&A Moda Retail Srl, Cristian Ionita – manager Romania si Cosmin Ulmean Takko Fashion, manager Romania, Starshiners – comert online, dar si Swarovski professional. De asemenea, sunt asteptati retailerii Selgros, Cora si Carrefour.

In noua editie de primavara a RFTB vor fi prezente branduri importante, nume puternice dornice sa sustina si sa contribuie la instituirea unui sistem coerent, in care furnizorii, producatorii, buyerii, presa si invatamantul de specialitate sa vina in contact, sa relationeze, sa stabileasca noi coordonate de colaborare. Nume precum Serrousi, Cameleon Textil, Dorobantul, Il Textile, TCC Stofe – reprezentant a 11 marci de tesaturi si accesorii, Baroko, Stofe Buhusi, dar si Mabotex, Prym Fashion, Brorom Sibiu, Senior Tex, Total Media sau Sunstar au facut deja mai mult decat sa isi anunte prezenta la Salonul RFTB, si-au invitat partenerii de business, le-au dat intalnire la Bucuresti, in cadrul organizat al salonului, pentru a le propune noile lor colectii si produse.

Citeste si:  MARIA BATA FINALISTA IN CADRUL MARTINI ROYALE CASTING!

Partenerul Salonului RFTB, Grupul Jolidon, va expune intr-un stand special amenajat colectia de lenjerie de la Paris, dar si un stand cu brandul de prêt-à-porter Falla Collection.

Caucci – agentul pe Romania a 13 branduri italienesti – va expune intr-un stand de 200 mp noile colectii pentru sezonul toamna/iarna 2015.
Dintre designerii prezenti la aceasta editie mentionam Cristian Samfira, Dorin Negrau si, bineinteles, designerul care a facut furori la Mercedes Benz Berlin Fashion Week, Stephan Pelger, care va expune linia sa de rochii Dress to Dress.

Citeste si:  Clasic chic

Tot un stand special va fi amenajat de catre Molecule F – site-ul de lux al fashion e-commerce-ului romanesc, dar si de concept store-ul Zenya Atelier. De asemenea, le veti putea intalni pe reprezentantele platformelor TuxedoConfession.com si AloModaShop.ro.

Program RFTB:
Ziua I – 3 aprilie
– Dr. Ioana Avram – UNA Bucuresti – Tendinte – 11.00 – 12.00

Citeste si:  Grammy 2010: eleganta si stil

– fashion e-commerce cu Adriana Ancuta – TuxedoConfession.com si Andreea Inankur – AloModaShop.ro – 12.00 – 13.00

Ziua II – 4 aprilie

– Dr. Calina Langa – absolventa UAD Cluj – 11.00 – 11.30

– Dr. Andreea Palade Flondor – Univ Vest TM – 11.30 – 12.00

– Relatia brand-presa – „win win situation” cu Cristina Bazavan 4 aprilie 12.00 – 13.00

– Lansare de carte – Ovidiu Buta prezinta “Comunicarea in moda” de Liana Martin si Ana Raluca Chiosa – 13.00

Ziua III – 5 aprilie
– discutii libere
Orice modificare a programului va fi comunicata pe site-ul www.rftb.ro . Urmariti de asemenea si pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/expoRFTB .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.