Oda martisorului – martisoare semnate de designeri romani

L’Armoire – cel mai complex designer’s shop din Bucuresti organizeaza in perioada 27 februarie – 8 martie expozitia cu vanzare “Oda martisorului”.

Designeri romani ce-si expun creatiile vestimentare la L’Armoire, vor crea special pentru acest eveniment, martisoare realizate manual din materiale mai mult sau mai putin conventionale, pietre, tesaturi sau metale pretioase.

Citeste si:  Bijuterii din fructe uscate

Expozitia se doreste o punte de legatura intre designul romanesc profesionist si publicul format din femeile cu personalitate, femei care-si doresc sa poarte unicate.

inel

Daca la inceputul secolului trecut martisorul se daruia tinerilor – fete si baieti deopotriva, in zilele noastre femeile sunt cele care “beneficiaza” de aceste minunate cadouri in miniatura.

Citeste si:  Must have - bentita de par

inel

Martisoarele, fie sub forma de brosa sau simplu accesoriu hand-made, sunt insotite de un snur format din doua fire: alb si rosu, ce reprezinta unitatea contrariilor: vara-iarna, cald-frig, lumina – intuneric.

Astazi, martisoarele sunt diferite, sunt obiecte de design ce transforma sau reinterpreteaza traditionalele forme de exprimare vizuala in viziuni noi ale acestora.

Citeste si:  NICHI CRISTINA NICHITA TOAMNA-IARNA 2009/2010

Expozitia se desfasoara in fiecare zi intre 11.00 si 19.00 la sediul din Bulevardul Ion Mihalache nr. 18 colt cu Intrarea noptii nr.1.


Un comentariu
  1. imi plac martisoarele f mult, insa nu sa le port, ci sa le daruiesc prietenelor mele in functie de ce stiu ca le place.
    pt una anume caut tot timpul ceva de la ,,fondul plastic,, o brosa ceva din ceramica, facuta manual. o dau gata de fiecare data, mai ales ca le poate purta si-n restul anului scotandu-le snurul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.