Pantofi cu platforma …ascunsa

Ati auzit de pantofii cu platforma ascunsa? Poate ca termenul nu va este familiar, insa cu siguranta ati vazut modele de pantofi cu platforma ascunsa sau ati incaltat deja acest gen de pantofi caci sunt in trend de cativa ani buni. Reprezinta o reinterpretare moderna a platformelor care au aparut in anii ’70 si dispun de o platform unica. Platforma e complet acoperita de materialul din partea superioara a pantofului fara sa aiba cusatura vizibila, creand iluzia unui pantof fara vreun fel de aditie de talpa. Platforma ascunsa adauga cam 1-2 cm la tocul deja inalt, astfel ca tu vei parea mult mai inalta fara ca nimeni sa o stie.
Cele mai populare modele sunt pantofii pumps cu botul „migdala” sau cei decupati, acei pantofi „peep-toes” (cu degetele la vedere). Mai jos putem admira doua astfel de platforme ascunse, creatiile lui Christian Louboutin.

Citeste si:  Trenduri pentru 2009

foto

Pantofii cu platforma merg cel mai bine cu niste blugi skinny sau cu o fusta creion. Copiaza stilul lui Kate Hudson care poarta platforme de la Casadei.

foto

Vedetele adora pantofii pumps Yves Saint Laurent. Sunt simpli si feminini si se potrivesc atat unei rochii de cocktail cat si unei tinute casual. Beyonce ii combina cu niste blugi stramti, iar Victoria Beckam i-a incaltat cu o rochie mini neagra.

Citeste si:  Bm jeans - we are the dance generation!

foto

foto

Desigur, s-au gasit unele minti sclipitoare sa realizeze pantofi cu platforma ascunsa cel putin bizari, cum ar fi aceasta creatie care seamana cu un armadiloo semnata Iris van Herpen. Exceptand-o pe Lady Gaga, oare cine are curajul sa incalte asemenea ciudatenie? Ramane o intrebare retorica.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.