Pantofi de mireasa comozi

Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase zile din viata unei femei. Emotii mari, bucurie, extaz, euforie, toate imbinate ne fac sa stralucim in acea zi si sa ne bucuram alaturi de cei dragi de aceste momente.

Uneori, sa fii mireasa nu este deloc o „sarcina” usoara. Pe langa faptul ca rochia de mireasa poate fi usor greoaie, in functie de model, mai trebuie sa fim atente sa nu plangem, sa nu ni se scurga machiajul, sa nu ne deranjam parul sau..sa nu ne stranga/bata pantofii de nunta .

Chiar daca poate parea usor amuzant, pantofii chiar sunt un detaliu important in ziua nuntii. In functie de comoditatea lor, vom putea sa ne miscam in voie, fara sa afisam zambete de grimasa sau vom putea dansa fara sa fim nevoite sa ne descaltam.

Citeste si:  Profil de model - Jessica Stam

Cum ne alegem pantofii de mireasa? Dupa ce criterii ne orientam atunci cand pornim in cautarea lor?

Comoditatea este cel mai important aspect. Daca pantofii nu sunt comozi si nu te poti incalta cu lejeritate cu ei, este clar ca iti vor face probleme toata ziua si toata noaptea.
Comoditatea pantofilor de mireasa este data de mai multe aspecte. Spre exemplu, inaltimea tocului.
Un pantof de mireasa cu totul foarte inalt nu va fi niciodata comod..sau cel putin usor de suportat. Este drept ca sunt foarte frumosi, insa daca optezi pentru o perechi de pantofi de mireasa cu toc foarte inalt, trebuie sa ai o pereche de rezerva, eventual o pereche de balerini, pentru a nu ramane desculta in timpul nuntii.
Modelul pantofului poate influenta si el intr-o oarecare masura gradul de comoditate. Pantofii cu botul rotund sunt foarte comozi, in timp ce pantofii cu varful ascutit sunt putin mai problematici, mai ales daca mai au si tocul mare.

Citeste si:  Avanpremiera tendintelor pentru toamna iarna 2008/2009

Cei mai comozi pantofi de mireasa sunt pantofii cu toc mediu, varf rotunjit si bareta. Chiar daca poate parea usor banal, acest model clasic nu si-a pierdut eleganta, dar nici popularitatea.
Este foarte important ca pantoful de mireasa sa aiba calapodul bine conturat, sa nu stranga si sa se potriveasca totodata cu rochia de mireasa.

Citeste si:  Safari trend pentru vara 2010

Pantofii de mireasa cu toc gros si varful usor ascutit sunt si ei o alegere buna pentru ziua nuntii, cu conditia sa purtam dresul toata seara, pentru a nu ne alege cu bataturi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.