Papucei by Angela Vasiliu toamna-iarna 2010-2011

Lana, piele, accesorii…Ce-ar putea insemna toate acestea impreuna?

„De o lunga perioada de timp, de aproximtiv 20 de ani, nu s-a mai intamplat nimic in industria lanei din Romania, iar aceasta resursa cu un mare potential a fost data uitarii.

Deoarece nu exista cereri pentru lana, oamenii ce se ocupa cu cresterea oilor ingroapa lana in pamant pentru ca nimeni nu are nevoie de ea. Pe de alta parte, exista fabrici in Romania care folosesc aceasta resursa si o achizitioneaza din Australia.

Citeste si:  Must have - fusta cu volum

Click aici pentru galeria foto

… s-a intamplat la un moment dat sa am nevoie de o noua captuseala pentru incaltaminte – calduroasa, dar sa nu fie blana; fina, dar plinuta. Astfel am descoperit postavul si velurul de lana, materiale colorate, placute, practice si nu in ultimul rand produse in Romania. Cat de usor se prelucreaza, ce bine arata, ce frumos raspunde aceasta resursa.

Am descoperit ca avem la indemana o resursa valoroasa, ce poate fi exploatata in diverse domenii. Aceasta resursa ne ofera libertate de creatie, dand frau liber imaginatei, ea putand lua orice forma. Depinde de noi ce dorim sa facem din ea: haine, bijuterii, palarii sau incaltaminte.

Citeste si:  Look a la Megan Fox

Este o provocare pentru cei ce simt ca trebuie sa faca ceva, sa reinventam tot ce-am uitat, sa aducem la lumina universul din lana…

Click aici pentru galeria foto

Lana, piele, accesorii…Ce-ar putea insemna toate acestea impreuna? Colectia Papucei.ro toamna-iarna 2010-2011!”

Despre Papucei

In fiecare an Angela Vasiliu participa cu brandul Papucei la targuri internationale de profil in vederea contractarii cu alte firme. Micam – Milano, Pret-a-Porter – Paris, Shoe Expo – New York, Expo Riva Dubai au adus contracte incheiate cu firme specializate din: Italia, Finlanda, Turcia, Grecia, SUA, Israel.

Citeste si:  Cum sa te imbraci cu stil

Papucei este un brand in continua crestere, deschis oportunitatilor, care va reusi sa ramana pe placul tuturor femeilor moderne si elegante.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.