Portofele de barbati – accesoriu sau utilitate?

Ce reprezinta portofelul pentru un barbat? Un accesoriu sau un lucru util?
Daca pentru femei, portofelul reprezinta un adevarat accesoriu, pe care il schimba frecvent, in functie de geanta pe care o poarta, haine, etc, pentru barbati lucrurile stau cu totul altfel.

Barbatii nu pun mare pret pe accesorii, asa ca pentru ei portofelul reprezinta mai degraba o utilitate.
In timp ce noi depozitam pana si rujuri sau clame de par in ele, barbatii folosesc portofelele intr-un mod cu totul diferit.

Citeste si:  Trend report - accesorii primavara 2008

Ce gasim in portofelul unui barbat?

In mare parte, barbatii poarta banii, dar si actele cele mai importante in buzunarul de la pantaloni.
Cei mai organizati dintre ei prefera sa-si achizitioneze un portofel, fiind mai simplu sa tina la un loc toate lucrurile importante si banii.
Purtand un portofel, economisim timp atunci cand cautam ceva anume in el si totul poate fi aranjat intr-o anumita ordine.

Exista diferite modele de portofele de barbati . Tot ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un portofel este ca modelele din piele sunt mult mai rezistente si nu se tocesc usor, ori de cate ori le scoatem din buzunar.
Chiar si asa, el tot isi are locul de cinste in buzunarele pantalonilor, de obicei la spate, fiind un obicei general al barbatilor.

Citeste si:  Influenta modei asupra oamenilor

Dupa cum spuneam, exista mai multe modele: simple, cu mai multe buzunare si capse sau cu scai.
In portofel incap atat banii, cat si actele cele mai importante: cartea de identitate, cardurile, cartile de vizita, etc.

Este indicat sa nu tinem portofelul la vedere, tocmai pentru a evita privirile si mainile „curiosilor”, cu alte cuvinte pentru siguranta noastra si a valorilor pe care le detinem asupra noastra.

Citeste si:  Spune-mi ce rochie ai ca sa-ti spun ce coafuri de nunta se potrivesc

Portofelele de barbati chiar sunt o utilitate, asa ca daca nu i-ai facut inca un cadou iubitului tau cu ocazia sarbatorilor, te invitam sa ii daruiesti un portofel.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.