Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie HANDMADE. In FABRICA de HANDMADE Breslo!

Duminica 11 octombrie, incepand cu ora 11, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 3. In cadrul evenimentului va avea loc „Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie HANDMADE!”.

„Inedit. Special. Unic. Deosebit. Artistic. Liber” sunt doar o parte din cuvintele care se pierd din ce in ce mai mult in banalul cotidian. Imagineaza-ti o zi doar pentru tine, fara probleme la serviciu, la scoala, acasa sau la facultate, fara facturi neplatite si fara credite restante. Imagineaza-ti o zi in care timpul are rabdare.

Pe 11 octombrie, intr-o zi de duminica, incepand cu ora 11, poti sa te plimbi prin FABRICA de HANDMADE Breslo. Loc de intalnire pentru comunitatea artizanilor handmade din Romania, poti cumpara, admira si cu siguranta te va impresiona cel putin unul din cele peste 2.000 de produse unicat lucrate manual. Isi vor expune creatiile artisti din Bucuresti si din toata tara.

In Coltul artistului ai ocazia sa ii cunosti, sa socializezi, sa te imprietenesti dar si sa lucrati impreuna. 8 artizani vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Cei mai curiosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.

Citeste si:  Gentile Iutta, un brand nou cu o poveste veche

Vizitatorii cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prin participarea la Maratonul de pictura. Acesta va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior.

Noutatea absoluta si punctul culminant al acestei editii il reprezinta cu siguranta
prezentarea de moda. Incepand cu ora 17:30, vei asista la Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie HANDMADE, unde 3 tineri designeri isi vor prezenta noile colectii vestimentare.

Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri.
Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar care bineinteles include o bautura de la bar, iar vizitatorii norocosi vor primi cate un cadou la intrare.
Mai multe informatii precum si programul complet al evenimentului exista pe

www.fabricadehandmade.breslo.ro
.

Citeste si:  Poarta imprimeuri


Breslo.ro
si FABRICA de HANDMADE Breslo

„…Comunitatea artizanilor handmade din Romania.

Breslo.ro
a aparut din nevoia de a strange intr-un singur loc toti artistii handmade din Romania, pentru a-si expune si vinde unicele si minunatele creatii.
Fie ca esti creator de accesorii, iti place sa pictezi, sa lipesti, sa colorezi, sa asamblezi, te pricepi de minune la cusut sau crosetat, suntem siguri ca din mana ta ies lucruri unice la care ai muncit cu drag….”
Asa incepea primul articol publicat pe blogul
Breslo.ro
, in ziua in care a fost lansat serviciul online, acum mai bine de 6 luni.
Comunitate, targ online, loc de intalnire si discutii, indiferent de cum este privit
Breslo.ro
, vizitatorii stiu sigur ca aici gasesc cea mai mare parte din handmade-ul mioritic.
Fie ca lucreaza handmade, cumpara handmade, discuta despre handmade, se inspira din handmade sau pur si simplu iubesc handmade-ul, oamenii stiu ca pe
Breslo.ro
, „It`s all about handmade”.

Cine sunt artistii din spatele produselor care imi plac si cum sunt ei?
Cum si cat timp lucreaza un artist la produsele pe care le cumpar?
Oare as putea sa fac si eu handmade?
Pentru ca multi dintre vizitatorii
Breslo.ro
isi pun cel putin una din intrebarile de mai sus am hotarat sa iesim pentru o zi de pe internet si sa le aratam oamenilor lucrurile concrete din spatele
Breslo.ro
.
Acest lucru se materializeaza prin FABRICA de HANDMADE Breslo – editia 3, eveniment organizat de
Breslo.ro
, pe 11 octombrie, in clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50).

Citeste si:  Rochiile verii

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sustinerea: club fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50), The ONE, TimeOut Bucuresti, ProFM DANCE (89.5 FM), IQads, BBC Good Homes, RFB.ro, Elevate, OOPS Media, AVON, Envy, KUDIKA, Garbo, Shopping Report, Flu.ro, hotcity.ro, fashionandbeauty.ro, DADAMODA.info, 1801, FEEDER, PORT.ro, dob.ro, metropotam.ro.

Informatiile complete despre eveniment exista pe site-ul
Breslo.ro

###
Ruxandra Gheorghe – Event Manager „FABRICA de HANDMADE Breslo”
Tel: 0730.09.66.56 | 0730.09.66.59
Email: ruxi@breslo.ro
Site:
Breslo.ro

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.