Profil de designer – Kristina Dragomir

Kristina Dragomir a absolvit Universitatea Nationala de Arta la clasa maestrului Henry Mavrodin. Ea este in esenta artist plastic, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania la sectia pictura. Master in Estetica si Sociologia Artei. Proaspat aparuta pe scena de moda din Romania , Kristina a activat pana de curand in domeniul publicitatii – 5 ani ca art director in agentii multinationale.

Kristina se poate lauda oricand cu un Master in Estetica si Sociologia Artei si un altul in Relatii Publice si Comunicare – SNSPA „David Ogilvy”. Participa la Salone dei Mobile – Design Milano 2004, organizeaza si participa la numeroase expozitii atat in tara, cat si in strainatate. Prima colectie Dog Work Accesorii a brandului semnat Kristina Dragomir este prezentata in primavara anului 2006 in cadrul proiectului Melkior Concept Store. Atunci si acolo, a inceput ascensiunea brandului Kristina Dragomir. Ineditul accesoriilor sale reprezinta in continuare material solid pentru pictoriale de moda in reviste (Elle, Tabu, One, Beau Monde, Omagiu, Bolero, Joy, Maxim, Playboy, etc.), subiect pentru pentru emisiuni TV (TVR1, TVR2, TVR International si Realitatea TV) si pentru manifesto-ul vizual al unei campanii de publicitate (Coca Cola Ligh, Audi).

Citeste si:  Se poarta verdele

Expozitii: participare in cadrul expozitiei de grup „Extins – bijuterie si accesoriu contemporan” la Anaid Art Gallery, urmata de Expozitia de Moda a Designerilor Romani la Muzeul Modei din Anvers (februarie-martie 2007) si doua participari cu accesorii si machiaj la doua campanii de advertising premiate: Coca Cola Light si Audi.

„Petrecand mult timp in agentii cu reguli stricte, mai ales in privinta tinutei, mi-a venit ideea de a crea o linie de accesorii pentru imbunatatirea lookului office… asa mi-am redescoperit partea artistica”, marturiseste creatoarea. „Dog Work Studio este un proiect care se bazeaza atat pe accesoriu ca accent decorativ, cat si pe machiaj in contextul completarii unei tinute – machiajul – accesoriu deseori neglijat. Dog Work este un concept ce se pliaza special pe tiparul femeii moderne si contemporane.”

Citeste si:  Look de celebritate

Viziunea avangardista, neconventionala a Kristinei Dragomir este usor de observat in tot ceea ce face cu DogWork Design: make-up, pictura, design de accesorii. Da, Kristina si Dog Work Studio sunt foarte in voga, merita atentia de care se bucura dupa cum vei vedea si singura in materialul video care urmeaza!

Promovarea online a pieselor Dog Work Studio se face la www.kristinadragomir.com unde puteti afla mai multe informatii despre creatoare si vedea colectiile sale originale.

Citeste si:  Cele mai elegante vedete la Gala Globurile de Aur 2010

3 Comentarii
  1. nuami cacaturi face asta, hai ma, ne lasati? cine ar purta asemenea aberatii? toti respinsii de la facultatea de design credca au veleitati de designer… ne lasi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.