Profil de model – Alexandra Sandor

Alexandra Elena Sandor are doar 18 ani si deja a intrat cu succes pe modelelor de succes pe plan international. Este in bransa de aproape 4 ani, si deja apare in calitate de cap de afis in campania Marc Jacobs pentru parfumul sau Daisy.

Alex, cum este ea alintata in familie si intre prieteni s-a prezentat la castingul MRA din Baia Mare, unde potentialul ei a fost remarcat de catre agentie si ea a fost chemata la Bucuresti. Din pacate, nu a intrat in finala concursului Ford Models’ Supermodel of the World, insa a fost cooptata la Bravo Girl Academy. Dupa o perioada de intalniri cu designeri si teste foto, la 15 ani apare deja pe coperta revsitei Bravo, iar la 16 ani lucreaza in Tokyo, Japonia, pentru doua luni. Ulterior, contractele au inceput sa vina din Paris, capitala internationala a modei, unde Alexandra a locuit pentru alte doua luni si a fost fotografiata pentru diverse pictoriale. A defilat pentru case de moda cu prestigiu sau considerate avangardiste ca: Balenciaga, Band of Outsiders, Betsey Johnson, Brian Reyes, Custo Barcelona, DKNY, Doo.Ri, Dries van Noten, Heatherette, James Coviello, Lacoste, Miu Miu, Yves Saint Laurent, Junko Shimada, Lela Rose, Nina Ricci, Sue Stemp, Tsumori Chisato, Vivienne Westwood, Y&Kei.

Citeste si:  Trenchuri

Pentru Alexandra, lumea aceasta nu a prezentat probleme de adaptare sociala sau de oricare alta natura, chiar daca a plecat din tara la o virsta frageda. Ea este fluenta in engleza si franceza si intelege italiana si spaniola. Iar in ceea ce priveste relatiile cu celelalte fete, ea afirma ca mereu exista sanse sa iti poti face prietene de nadejde chiar si in acest domeniu crud.
Alexandra Sandor: „Moda reprezinta un univers fascinant, in care, insa, eu inca muncesc pe brinci pentru afirmare.”

Citeste si:  Cultura vintage si second hand

Caracteristici fizice:
Inaltime: 175cm.
Bust: 79 cm.
Talie: 58.5 cm.
Sold: 86.5 cm.

Agentii: 1 Model Management; Metropolitan Models – Paris; Why Not Model Agency; MRA Models.
Campanii publicitare: DKNY jeans, Marc Jacobs „Daisy”.

Pictoriale in reviste de moda:
Franta: „20 ans”.
Germania: QVest Mag.
Italia: „D” – 26 august 2006 ; Vogue – ianuarie 2007 „Up and coming girls”.
Japonia: Vogue, Elle, Elle Girl, Spur .
Marea Britanie: Above Magazine.
Romania: Bravo – 2005 ; „The One” – ianuarie & februarie 2006.

Citeste si:  Colectia Andreea Tincu & SENSE Resort 2011

Alexandra Sandor apare in reclama la parfumul „Daisy” by Marc Jacobs


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.