Profil de model – Jessica Stam

Jessica Stam este genul de frumusete cameleonica potrivita pentru orice gen de pictorial sau fotografie de moda. Imaginea ei uluitoare, fata si corpul, ochii albastri cu margine gri deschis, toate astea o fac sa fie una din cel mai usor de promovat modele din lume.

Jessica este nascuta in Canada, Ontario, pe 23 aprilie 1986 si a crescut alaturi de parinti si cei sase frati la o ferma, inconjurata de valori morale si estetice simple, dar puternice. Ea isi dorea sa devina stomatolog, asta inainte de a fi descoperita de un agent de modele intr-o cafenea. Atunci cand avea 16 ani, Jessica Stam a devenit muza pentru celebrul fotograf de moda Steven Meisel, si ofertele au inceput sa curga.

In 2002, ea a castigat concursul Los Angeles Model Look si cariera sa a luat avant atunci cand a aparut pe coperta revistei Vogue Marea Britanie. De atunci, a aparut in campanii si prezentari pentru Marc Jacobs, Anna Sui, Vera Wang, Valentino, Miu Miu, Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Versace, Dior, BCBG Max Azria, Lanvin, Roberto Cavalli, H&M, DKNY.

Citeste si:  Trend Report II

Jessica este genul de supermodel (este in lista alcatuita de Vogue) din categoria „papusa”, cu ochii ei special colorati si trasaturile angelice, alaturi de Gemma Ward si Lily Cole. Atractia pe care o exercita nu paote fi negata, multi barbati celebri au fost cuceriti de frumusetea si personalitatea ei puternica: Anthony Kiedis de la Red Hot Chili Peppers, fiul lui Harrison Ford, Malcolm Ford, si Adam Goldstein (cunoscut in L.A. ca Dj AM).

Marc Jacobs o place atat de mult incat a creat un model de poseta cu numele ei: The Marc Jacobs Stam, iar revista Forbes ii prevede un viitor stralucit pe catwalk in marile orase ale lumii. Noi sigur o vom urmari in continuare!

Citeste si:  Cum sa te imbraci la o nunta

Caracteristici fizice:
Bust: 86 cm.
Talie: 61 cm.
Sold: 88 cm.
Inaltime: 179 cm.

Agentii: Why Not Model Agency; View Management – Spania; Bravo Models; Giovanni Model Management; IMG Models – New York; International Model Management – Canada; MY Model Management.

Campanii publicitare:
Anna Sui „Flight of Fancy”, Atsuro Tayama, Banila.B, Bonne Belle, Bottega Veneta, BCBG Max Azria, Bulgari, Cerruti Jeans, Calvin Klein „CK One”, Christian Dior, DKNY, DKNY „Delicious Night”, Dior beauty, Dolce & Gabbana, GAP, Giorgio Armani, Holt Renfrew, H&M, Kenzo, Loewe, Marc Jacobs, Martine Sitbon, Miss Sixty, Miu Miu, Prada, Roberto Cavalli for H&M, SJ, Valentino, Vera Wang, Versus.

Citeste si:  Stilul gipsy

Reviste de moda:
Australia: Vogue – noiembrie 2007.
Canada: Toronto Fashion – martie 2004; Flare- noiembrie 2004.
China: Vogue.
Franta: Numero – august 2004; Vogue – noiembrie 2006.
Italia: Vogue – septembrie & noiembrie 2003; Vogue – iulie & august 2004; Vogue Supplement – septembrie 2004; Vanity Style.
Japonia: Spur – noiembrie 2004; Vogue – noiembrie 2004, Vogue – mai 2006; Vogue – April, august & octombrie 2007.
Coreea: Vogue – ianuarie 2006; W – februarie 2006; VogueGirl – noiembrie 2006; Vogue – aprilie 2007.
Mexic: Vogue – august 2007.
Marea Britanie: Vogue – august 2006; Vogue – februarie 2007.
SUA: i-D – septembrie 2004.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.