Profil de model – Jourdan Dunn

Jourdan Dunn este originara din Marea Britanie si s-a nascut in Londra pe 3 august 1990. Jourdan a fost aleasa de fashion icon-ul Kate Moss pentru a reprezenta colectia sa impreuna cu lantul britanic Topshop de anul trecut, care a fost inaugurata de Craciun. Debutul ei de succes a fost sezonul de toamna 2008 iarna 2009, unde a fost inclusa pe podium la „doar” 31 de show-uri.

Citeste si:  Party Tips II

A prezentat colectii pentru: Adidas by Stella McCartney, Alexander McQueen, Diane von Furstenberg, Prada, Hermès, Gucci, Valentino, Carolina Herrera, Lacoste, L.A.M.B., Luca Luca, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs, Missoni, Moschino, Nathan Jenden, Noir, Ohne Titel, Salvatore Ferragamo, Sue Stemp, Topshop Unique, TSE, VPL, Yigal Azrouël.

Inca de la inceputul carierei sale in ascensiune, Jourdan Dunn a fost una dintre luptatoarele pentru egalitatea raselor in lumea modei. Ea a fost una din femeile care au pozat pentru editia „all black” a revistei Vogue, realizata in speranta ca va incuraja industria modei sa urmareasca acelasi tel: lipsa rasismului din alegerea modelelor pentru prezentari. Jourdan a fost primul model de culoare care a pasit pe podium pentru Prada in zece ani de zile.

Citeste si:  Tendinte hot primavara 2011

Caracteristici fizice:
Inaltime: 178 cm.
Bust: 83 cm.
Talie: 60 cm.
Sold: 89 cm.
Par: negru.
Ochi: negri.

Agentii: Storm Models; Women Management – New York; Supreme; Nathalie Models; Women Management – Milan; Women Management – Paris.

Campanii publicitare: GAP, Topshop Kate Moss.

Pictoriale in reviste de moda:
Italia: „Vogue” – iulie 2008.
Marea Britanie: „i-D”- septembrie 2008; „Pop” – Toamna/Iarna 2008.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.