Profil de model – Otilia Aionesei

Otilia Aionesei este unul din numele sonore in modelingul romanesc. In 2005 , la doar 17 ani, eleva la liceul A.T. Laurian din Botosani, ea a ajuns in finala concursului “Ford Models Supermodel of the World”. Otilia s-a clasat pe cel de-al doilea loc la prestigiosul concurs, care a avut loc pe 12 ianuarie, la New York, premiu constind in contracte asigurate de 150.000 dolari si aparitia in prezentarile celor mai importanti designeri ai lumii din cadrul Saptamanilor Modei de la New York, Paris si Milano.

Citeste si:  My Grandma's Backyard pe 3 august la Teatrul de vara Capitol

Ea a primit prima confirmare a talentului si frumusetii sale in 2004, cand a fost selectata de agentia MRA in urma unei preselectii desfasurate la Suceava.”Orice fata selectata de MRA are sanse sa devina supermodel. Trebuie doar vointa. Acest premiu ma onoreaza dar ma si obliga”, spune Otilia. Printre colegele ei de agentie, se numara Andreea Raicu, Monica Birladeanu, Roxana Ciuhulescu si multe altele.

Otilia a fost insotita la New York de mama ei si de o echipa formata din Liviu Ionescu, directorul agentiei MRA, fotograful Gabriel Hennessey, redactorul de moda Ovidiu Buta si redactorul-sef al revistei „Bravo Girl”, Sebastian Kadas. Marele premiu al „Ford Models’Supermodel of the World” i-a revenit Camillei Finn, o brazilianca de numai 14 ani.

Citeste si:  Trend report - tricotaje de toamna

In Romania, Otilia Aionesei a aparut in cateva editoriale de moda si intr-un spot publicitar pentru o banca. Din anul in care a castigat acel premiu, Otilia este in continuare cautata pentru prezentari, pictoriale si ii “prezicem” o ascensiune rapida in bransa. Din ce in ce mai multe fotomodele de origine romana isi gasesc succesul in afara tarii, pe scenele internationale d emoda, si obtin chiar aparitii pe coperta prestigioasei reviste “Vogue”. Acesta fiind semnul unei reusite complete, asteptam momentul Otiliei in Vogue!

Citeste si:  Trend alert vara 2010: pantalonii scurti

Caracteristici fizice:
Inaltime: 176 cm
Bust: 83 cm
Talie: 60 cm
Sold: 90 cm

Agentii: Place Model Management; AMT Models; Beatrice Models; Models 1; Ford Models – New York; MRA Models; Ford Models Europe – Paris; Scout Model – Zurich

Campanii publicitare: L’Oréal, Meli Melo

Pictoriale:
Romania: ‘Class’ – iunie 2005;


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.