Profil de model – Petra Nemcova

Petra Nemcova s-a nascut la 24 iunie 1979 in Karvina, Cehia si in prezent este un foarte cunoscut supermodel. A fost descoperita in urma unui concurs national de modeling la varsta de 16 ani. In decursul carierei de model, a prezentat pe podium creatii pentru designeri foarte cunoscuti din intreaga Europa si de peste ocean: Lolita Lempicka, Matthew Williamson, Akadius, Dirk Bikkenbergs, Michino Koshino, Gai Mattiolo, Luciano Soprani, Marina Babini, Yumi Katsuma.

Petra a aparut in editia „Sports Illustrated Swimsuit” in anii 2001, 2002, 2003, 2004 si 2005, asta este o dovada clara ca barbatii nu se mai pot satura de corpul ei minunat si look-ul de zeita blonda.

In anul 2004, Petra se afla in vacanta cu logodnicul ei Simon Atlee, fotograf de origine britanica, in Thailanda, exact in perioada nefastului tsunami. Ea a reusit sa supravietuiasca acestui cataclism, dupa dureroase rani interne si externe, si a fost gasita de catre localnici dupa opt ore, intr-un palmier. Din pacate, logodnicul ei nu a avut acelasi noroc, si Petra a trebuit sa treaca atat peste invaliditatea fizica de o luna, cat si peste trauma psihica. Revista „Glamour” i-a acordat premiul „Survivor” in 2005, pentru rapiditatea cu care a revenit in lumea modei. In 2005, Petra Nemcova a lansat o carte: „Love Always, Petra” in care povesteste despre viata sa in timpul regimului comunist, despre cum a reusit sa intre pe taramul modei, dar mai ales despre cum a supravietuit mortii logodnicului sau, Simon.

Citeste si:  Must have - bijuterii declarative

In timpul liber, ii place sa se relaxeze departe de podium si aparatele de fotografiat, si la fel de mult iubeste activitatile dinamice: dansul si scufundarile. Dupa pierderea suferita in 2004, a avut relatii semi-serioase cu barbati foarte doriti din showbiz: Bruce Willis, James Blunt si Sean Penn n-au putut sta deoparte de farmecul ei irezistibil.

Citeste si:  Rochii superbe pentru nase

Caracteristici fizice:
Inaltime: 178 cm.
Bust: 84 cm.
Talie: 61 cm.
Sold: 86 cm.

Agentii: „Next Models”, Paris & New York „Why Not Models”, Milano „View Management”, Barcelona.

Campanii publicitare: Benetton, Bulgari Eyewear, Cartier, Clarins, Cortefiel, Dirk Bikkembergs, Fortunoff, Graff, HP Intel Personal Computer, HS, Intimissimi, John Lewis, Lancaster, La Perla, La Senza, Maindenform, Max Factor, Pantene Pro-V, Passport, Playtex, Rampage, Schwarzkopf, Sports Illustrated, Victoria’s Secret, Wild Orchid.

Citeste si:  Stilul - preocupare frivola sau o chestiune de onoare?

Coperte si pictoriale in reviste de moda:
Canada: „Flare” – august 2007.
Franta: „Biba” – decembrie 2000; „Madame Figaro” #818
Germania: „Shape” – martie 2004; „GQ” – mai 2004.
Italia: ”Sports Illustrated Swimsuit Edition” – mai 2003; „Cosmopolitan” – noiembrie 2004; „GQ” – ianuarie 2005.
Marea Britanie: „GQ” – august 2004.
Mexic: „Harper’s Bazaar” – octombrie 2003; „Cosmopolitan” – octombrie 2004.
Spania: „Marie Claire” – august 2002; „Cosmopolitan” – noiembrie 2003 & februarie 2004; „Man” – ianuarie 2005; „Elle” – iunie & noiembrie 2007; „Cosmopolitan” – ianuarie 2008.
SUA: „Sports Illustrated Swimsuit Edition” – 2003; „Ocean Drive” – vara 2003.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.