Promotii in atelierele designerilor romani

Intre 3 si 7 februarie ai SupraReduceri Adelina Ivan – la reducerile deja existente se aplica un discount de 20%!

Adelina Ivan a absolvit Facultatea de Design la Academia de ArtaBucuresti si a lansat, in urma cu cinci ani, brandul ZASHA, o linie de prêt-a-porter in serie mica care se adreseaza unui public tanar, dinamic si cu imaginatie. Cu acest nou brand, se acopera o zona de high-end fashion care se adreseaza celor ce isi doresc tinute-concept, made to measure, clientelor care pun pret pe individualitate si creatie artistica.

British Gallery – Str. Paris nr 14A. luni-vineri 11,00 am – 7,00 pm;
sambata, duminica 11,00 am – 5,00 pm

Citeste si:  Accesoriile perfecte pentru o zi ploioasa

Maria Lucia Hohan este licentiata in design vestimentar a Institutului Superior de Arte Aplicate LISAA din Paris, si a inceput lucrul in moda ca ilustrator pentru brandul Krizia din Milano. Ea si-a inceput afacerea in 2003, la doar 23 de ani, cu doar 800 de euro – si-a deschis un atelier propriu de creatie vestimentara, o afacere care a crescut foarte repede ca faima si cerere. In curand, casa de moda MLH a devenit cunoscuta datorita aparitiilor in editiile locale ale revistelor de moda ELLE, Cosmopolitan sau Glamour, si creatoarea a lucrat chiar si ca stilist/consultant pentru un numar de persoane publice autohtone.

Citeste si:  Trucuri de vestimentatie care te fac sa pari mai supla

In perioada 1-3 februarie 2012, intre orele 11.00 – 19.00, in showroom-ul Maria Lucia Hohan (Carol Davila nr. 26, Cotroceni) puteti gasi colectia de toamna-iarna 2011/12 cu reduceri de 30% – 50 %.

Cele mai frumoase designuri MLH sunt cele care incorporeaza un „strat” de material transparent suprapus croielii de baza a rochiei. Materialele diafane ca voal, chiffon, tulle, au fost combinate cu nuante naturale si pasteluri pentru a crea ansambluri inspirate parca din povesti, senzuale, ultra-feminine si foarte usor de purtat.

In perioada 31 ianuarie – 3 februarie in atelierul Stephan Pelger au loc reduceri de la 70% – 90%.

Citeste si:  Show de moda

Stephan Pelger va invita sa admirati unele din creatiile sale, peste care, vara si-a lasat amprenta pasionala, intr-un zbor de fluturi de matase. Succesul lui Stephan Pelger este binecunoscut in lumea modei prin stilul non-conformist de a aborda eleganta si feminitatea, dar si prin suflul nou pe care il aduce in moda. Acest succes international are la baza faptul ca Stephan nu creeaza de dragul modei, ci de dragul frumusetii feminine, astfel creatiile sale pun in valoare maxima orice persoana care le poarta.

Showroom: Str. Constantin Kiritescu nr. 26
021 322 60 60
Luni-Vineri 10.00 – 18.00


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.