ROOTS toamna-iarna 2009-2010 by Andreea Badala

Andreea Badala despre colectia ROOTS toamna-iarna 09-10:

„Exista evident domenii care ma inspira mai mult decat altele, dar nu tai de pe lista nici o posibilitate si sunt deschisa la tot ceea ce percep. Colectionez haine, palarii, accesorii vechi, ma preocupa modul in care ele erau realizate inaintea industrializarii. Imi place sa vad filme si sa creez filme in jurul personajelor pe care le imaginez pentru hainele mele. Imi place sa ma supun unor stari care sa dea nastere unui mod de expresie a lor. In principiu, inspiratia poate veni de oriunde, mai important mi se pare algoritmul pe care il poti aplica inspiratiei pentru a ajunge la creatie.

Citeste si:  Haine si accesorii pentru o toamna funky

Imi place foarte mult sa lucrez pe baza unor piese foarte construite precum sacoul, pantalonul clasic si camasa. La fel de mult, imi place sa combin materialele organice cu cele tehnice si sa intervin cat mai mult asupra lor, sa le „lucrez” inainte de a le folosi. Lucrez traditional majoritatea jachetelor, fara adeziv, numai cu intarituri cusute manual. Piesele arata incomparabil mai bine si sunt mai durabile.

Citeste si:  Lucruri pe care o diva trebuie sa le evite

E o experienta de neegalat. Am lucrat ca ajutor la tipar creativ, ca ajutor de couturier si direct cu Richard. Volumul de munca era imens in perioada saptamanilor modei – un exercitiu excelent de stapanire de sine, mai ales ca modificari si retusuri se fac si la cateva minute inainte de spectacole.”

Citeste si:  Trend primavara/vara 2010 - chic boem

Fotografii: Dan Samoila
Make-up: Marian Tanase, Nicoleta Cimpeanu
Hair: Marina Moldovan
Accesorii: Acarete for Andreea Badala
Pantofi: Coca Zaboloteanu

In ceea ce priveste colectia expusa in poze, o gasiti la magazinul Cochet al Laurei Vargalui.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

&nbsp

&nbsp

&nbsp

&nbsp

&nbsp

&nbsp


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.