Raquel Welch – sex simbolul anilor ’70

Raquel Welch pare sa fi descoperit ceea ce fiecare femeie cauta: fantana eternei frumuseti. Ea a reprezentat sex simbolul sfarsitului anilor ’60 si inceputul anilor ’70 si inca mai poate inflacara imaginatia barbatilor prin pictorialele realizate. In timpul carierei sale au fost scrise nenumarate pagini care ridica in slavi frumusetea si sex appeal-ul ei insa acestea nu sunt singurele ei calitati, desi singurele vizibile la prima vedere!

Cred ca toata lumea a vazut filmul Bedazzled cu Liz Hurley, insa ceea ce putina lume stie este faptul ca originalul filmat acum cateva decenii a avut-o ca protagonista si intruchipare superba a diavolului in varianta feminina pe Raquel Welch. Rolurile ei din One Million Years B.C., The Three Musketeers sau Fantastic Voyage sunt edificatoare cu privire la imaginea de sex simbol pe care si-a folosit-o in avantajul ei.

In perioada sa de glorie la Hollywood, Raquel Welch a avut aparitii frecvente in pictorialele Playboy, ceea ce i-a crescut popularitatea nespus de mult, popularitate bazata initial doar pe fizicul ei de invidiat. Alegerea ei in multe filme le-a adus producatorilor incasari fabuloase gratie nurilor ei, dar nu acesta este motivul pentru care Raquel a rezistat in tot acest timp in atentia publicului. Ea s-a aflat in continua miscar : televiziune, marele ecran, modelling, Broadway; la aproape 60 de ani a ales sa impartaseasca fanilor secretele frumusetii sale, iar cartea ei s-a vandut in milioane de copii in intreaga lume. Si doamna Welch continua sa isi propuna teluri de atins si sa evolueze o data cu lumea showbiz-ului din jurul ei.

Citeste si:  Cizme de iarna: 4 tendinte de urmat in 2012

Fosta bikini girl a avut patru mariaje si asta poate spune doar ca si-a condus viata cu entuziasm, pentru ca la inceputul carierei a trebuit sa jongleze atat cu viata privata (familia ei include doi copii) cat si cu cea publica. Se descrie in cartea ei ca fiind o natura independenta si dinamica, personalitate puternica, decisa, cu o vointa de fier si un mare apetit pentru reinventarea si redefinirea propriilor scopuri si activitati. Aceasta femeie abia daca a imbatranit in ultimii treizeci de ani, datorita alegerii unui stil de viata aparte ce include yoga, alimente naturiste si produse cosmetice adaptate nevoilor sale.

Citeste si:  Look frantuzesc

Majoritatea actritelor se tem mai nou de statutul singular de sex simbol, daca ambitia lor depaseste notorietatea revistelor de profil. Outfiturile sumare folosite la filmari pentru Raquel au transformat-o in imaginea idilica a dorintei, intr-o diavolita inteligenta si sexi, intr-o femeie a posterilor foarte „hot”, insa trasaturile usor exotice ale fetei i-au permis sa isi construiasca o reputatie de femeie misterioasa, care are mult mai multe de oferit decat un corp uluitor. Stilul ei actual este foarte elegant si rafinat si, asemenea Sophiei Loren, inca isi foloseste atuurile cu dezinvoltura. Raquel nu este genul de femeie care sa isi ascunda corpul, mai ales daca acesta si-a pastrat forma o data cu trecerea anilor.

Citeste si:  Tinute in functie de varsta

Bronzul pare a o insoti in toate anotimpurile, la fel de bine „purtat” ca tinutele chic din materiale vaporoase perfecte sub soarele californian. Limitele impuse de varsta nu par sa i se aplice si asta nu atat pentru ca anii au fost blanzi cu ea, ci mai mult pentru ca dinamismul si atitudinea ei pozitiva sunt absolut fermecatoare in sine. Noi va sugeram sa ii studiati atent stilul pentru a ii putea fura din secrete; Raquel Welch este cel mai bun exemplu al unei vieti traite din plin si fara regrete !


Un comentariu
 1. CE SUNT FEMEILE??????????
  SUNT NISTE FIINTE PERSOANE ,PERSOANAJE-NECESARE PENTRUU VIATA UNUI OM.
  RAQUEL NU ESTE O FEMEIIE FRUMOASA ESTE CRIMINAL DE FRUMOASA ESTE SUPERBA SI FOARTE VOLUPTOASA.
  OARE CINE NU SI-AR DORI ASA O FEMEIE -SI POT SPUNE CA AM VAZUT POZE RECENTE CU EA.
  LA PESTE 60 DE ANI ARATA MAI BINE CA UNA LA 25-27 ANI.
  AM COLEGA CARE LA 3O DE ANI ARATA MAI RAU DECAT BUNICA CARE A MURIT LA 80 DE ANI
  CE SA SPUN DE RAQUEL
  III CRIMINAL DE FRUMOASA!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.