Romanian Fashion Week 2010

Pe 9 si 10 iunie, la Sala Sporturilor din Iasi, are loc cea de a 12-a editie a Romanian Fashion Week, in care vor fi prezentate 21 de colectii toamna/ iarna 2010/2011.

Romanian Fashion Week 2010 este organizat de asociatia FIT- „Future In Textile”, se afla la cea de-a 12-a editie si in acest an ne aduce in premiera colectiile celor mai importanti designeri din Romania, dar si colectiile unor invitati din strainatate.

„Suntem dupa un 2009 greu, in care marea majoritate a societatilor romanesti implicate in industria modei au avut de suferit. Criza inca nu a trecut, dar consideram ca e necesar sa facem un pas decisiv, sa demonstram toti impreuna ca nu suntem invinsi, ca acest val de recesiune economica nu ne-a doborat. Suntem aici si mergem inainte! Iar Romanian Fashion Week trebuie sa fie in continuare in fruntea tuturor actiunilor de sustinere a modei romanesti”, spune Irina Schrotter.

Citeste si:  Gentile sezonului toamna iarna 2008/2009

Cea de a XII-a editie a Romanian Fashion Week prezinta colectiile pentru toamna/iarna 2010-2011 ale celor mai renumiti designeri din Romania: Irina Schrotter, Irina Schrotter&Andreea Raicu, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Razvan Ciobanu, Cristina Nechita, Stephan Pelger, Violeta Costin, Alina Latan, Dinasty, Mircea Barbulescu, Ravioli, Jolidon, Alina Botea, Andreea Tincu&Sense, Lucian Pop, Kinga Varga, Adelina Ivan, Andra Clitan si inca multi altii.

Citeste si:  Se poarta pantofii metalizati

La fel ca anul trecut vor fi categorii precum „Designeri romani”, „Made in RO.”,”“Noua Generatie”, „Lenjerie” si „Debut”. Vom putea urmari in sectiunea Debut a Romanian Fashion Week colectii de la Universitatile de Arta din Bucuresti, Cluj si Sibiu ale studentilor si masteranzilor: Alina Ene, Alina Popescu, Ana Maria Silea, Ovidiu Pop, Razvan Vasilescu, Sergiu Chihaia si Tatiana Strimbovschi.

Citeste si:  Emporio Armani a sarbatorit un an in Bucuresti!

Romanian Fashion Week 2010 ne prezinta 21 de colectii cu ajutorul a 150 de tehnicieni si peste 300 de manechine. Ca la fiecare editie, evenimentul va invita peste 100 de jurnalisti din presa scrisa si televiziune si, tot ca in fiecare an, mediatizarea evenimentului va asigura transmisiuni in direct, reportaje speciale, talk show-uri etc.

Parteneri media: TVR, TVR International, Edipresse, fashionandbeauty.ro, 121.ro.

Flu.ro te va tine la curent cu evenimentele din Saptamana Modei si noile tendinte propuse de designerii romani pentru sezonul de toamna/iarna 2010/2011.


Un comentariu
  1. Super interesant articolul! Presupun ca un astfel de event nu este deschis publocului larg. Intrebarea mea este daca exista totusi un loc unde se poate scrie si cere acreditari pentru intrarea la festival?
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.