Sâmbătă, 6 iunie, GreenTea goes vintage!

Pe 6 iunie, GreenTea goes vintage! Într-o ceainărie născută din nostalgia pentru Bucureştiul de altădată, ultimele tendinţe în vintage şi hand-made se afişează o data cu prezenţa celor peste 60 de expozanţi. Desfăşurat sâmbătă, între orele 11.00 – 18.30, GreenTea’s Vintage & Yard Sale Fair este un eveniment de shopping alternativ care promite atmosfera unui bazar inedit de fashion. Ultima ediţie a reunit, în doar câteva ore de sâmbătă după-amiază, aproape 800 de vizitatori.

Citeste si:  Afla ce e in si ce e out

Ia-ţi prietenii şi vino la Ediţia a 2-a a celui mai mare şi mai încântător bazar al verii, pe 6 iunie, la Ceainăria GreenTea!
Nu pierde ocazia de a veni să scotoceşti printre lucrurile a peste 60 de participanţi, care îşi vor etala haine cu parfum vechi, culese din alte bazaruri, peste mări şi ţări, haine noi ale unor creatori tineri şi talentaţi ori hăinuţe drăgălaşe pentru copii, hand-made.

Dacă vrei accesorii, vei găsi de toate: brăţări, cercei, inele, coliere, bentiţe colorate şi vesele, pantofi, gentuţe, nimic nu va lipsi acestui bazar cu farmec !

Citeste si:  Fii speciala la evenimentele din viata ta!

Ba, mai mult ! Vrei o experienţă unică ? Alege standul în care vei afla poveşti direct de la …cărţile de tarot.

Atmosfera de poveste a ceainăriei, cu grădina plină de trandafiri, tei în floare şi un cireş care vă va primi cu primele lui cireşe, vă aşteaptă pe toţi, cu aceeaşi dragoste ca întotdeauna.

Citeste si:  Trend report - vestimentatie arta

Program: 11.00 – 18.30
Intrarea: 10 lei ( o băutură inclusă )
Parteneri: Lipton, Metropotam, 121.ro, hotcity.ro, ifeel.ro, stiupecineva.ro.

Ceainăria GreenTea este un loc unic în Bucureşti, pentru toţi cei care îşi doreau un spaţiu deosebit, unde să poată savura o ceaşcă de ceai în linişte departe de fumul de ţigară. Într-o superbă casă cu parfum interbelic, veţi descoperi puţin din farmecul a patru culturi diferite în patru saloane : Clasic, Japonez, Indian şi Micul Paris.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.