Sarah Jessica Parker – in pasi de balet la Hollywood

Sarah Jessica Parker a obtinut atentia si admiratia intregii lumi prin rolul Carrie Bradshaw in serialul de success Sex and the City, si asta pentru sase ani chiar. Femeile isi doreau sa aiba stilul ei de viata si garderoba ei in timp ce barbatii isi doreau o iubita la fel ca ea. Nu are acel look standard statuesc al femeilor de la Hollywood, ci o silueta mult mai feminina, fragila si miniona, cu o pereche de picioare traznet datorate anilor de balet si dans modern pe Broadway. Atractia principala la SJ Parker, pe langa minunatele picioare, este parul lung si carliontat, o trasatura speciala care o scoate automat din anonimat si ii confera o alura foarte sexy. Unii chiar considera ca ar putea sa mai puna cateva kilograme pentru a arata normal.
Desi multa lume o confunda ca personalitate cu personajul jucat ani de-a randul, SJ este de fapt departe de a fi nevrotica si salbatica, ci mai degraba o persoana realista si ambitioasa. Ea a ajuns pe Broadway penru ca poseda numite abilitati: dans, voce si talent actoricesc. A renuntat la balet in favoarea unei cariere in film si teatru, unde a dobandit un statut rapid datorita rolurilor atipice jucate. Acum abia poate iesi din casa fara a fi recunoscuta pe strada si asaltata de fani. SJ Parker a ajuns peste noapte star la Hollywood, exact ca in unele legende urbane din Los Angeles sau New York.
Sarah Jessica Parker a devenit o prezenta cu mare influenta in lumea modei. Ea este considerata una dintre cele mai stilate celebritati si a fost nominalizata printre cele mai bine imbracate vedete in anumite reviste de profil. A ajutat-o, desigur, faptul ca a fost intruchiparea unei femei indragostite de moda in Sex and the City, insa Sarah a fost intotdeauna pasionata de haine, de frumusetea lor si elaborata lor constructie, si a fost mereu prea trendy pentru binele ei. Poarta orice ii sta bine si fara sa aiba acel simt exagerat pentru evitarea ridicolului care limiteaza gama de tinute ale anumitor femei faimoase. Nu cred ca este necesar sa mai mentionam faptul ca, datorita celebritatii, ii este permis sa pastreze anumite tinute purtate in filme!
Stilul personal al actritei este definit de creativitate, creativitate in alegerile facute pentru tinute casual sau elegante, creativitate in combinatii, accesorii si preferinte. Garderoba ei este definita de elemente simple si luminoase, dar si rochii stralucitoare de la care nu ne mai putem lua ochii. Pasiunea lui Carrie pentru pantofii Manolo Blahnik, care a devenit foarte cautat dupa publicitatea facuta in serial, s-a transmis si la SJ Parker, ea detinand un numar impresionant de astfel de minunatii. Cand o vezi margand pe strada intr-un tutu si un top simplu, copilaresc chiar, cu nelipsitii pantofi cu toc de cel putin zece centimetri, iti dai seama cat de grozav poate fi un astfel de outfit. Desigur ca nu orice femeie poate fi admirata imbracata asa, pentru ca trebuie sa ai anumite capacitati de a identifica exact ce poti si ce nu poti purta la un anumit moment in evolutia trendurilor. Se pare ca Sarah Jessica Parker jongleaza maiestuos cu tinute vestimentare uneori ciudate pentru ca, in primul rand, isi face temele asa cum trebuie (este nelipsita de la prezentarile colectiilor designerilor ei preferati) si in al doilea rand poseda fler si un gust impecabil, lucruri indispensabile unei adevarate fashion icon.

Citeste si:  Profil de model - Mariacarla Boscono

2 Comentarii
  1. Sincera sa fiu, nu prea ma omor cu firea dupa ea. Insa imi placeau toaletele ei din The Sex and the City. Si pantofii! Erau dementiale! Acum nu stiu cum se imbraca atunci cand nu joaca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.