Scarlett Johansson – diva blonda a decadei

Scarlett Johansson este una dintre cele mai bine cotate actrite tinere de la Hollywood. Dupa rolul sau in filmul lui Robert Redford The Horse Whisperer (1998), tanara Scarlett a primit rol dupa rol in filme ca Ghost World (2000), The Man Who Wasn’t There (2001), Lost in Translation (2003), Girl with a Pearl Earring (2003), si The Perfect Score (2004). Primul ei success a fost la varsta de 8 ani, cand a reusit sa se apropie de cariera dorita inca de la 3 anisori, cea de actrita. Debutul ei a avut loc pe Broadway, iar dupa doar cateva alte filme la care a lucrat a castigat Premiul Young Star din partea revistei Hollywood Reporter pentru prestatia ei in The Horse Whisperer.
Scarlett reprezinta pentru noua generatie de actrite o combinatie unica de talent dramatic si intelepciune mult peste varsta ei cronologica, emanind un appeal special pentru publicul din intraga lume. Are o abilitate fenomenala de a fi versatila in pielea personajelor jucate. In 2003 a fost numita Actrita de succes a anului, iar in 2004 a primit premiul BAFTA pentru rolul principal in Lost in Translation; de asemenea a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolurile din Lost in Translation si Girl with a Pearl Earring.

Citeste si:  Noua feminitate marca Irina Schrotter

Succesul in cariera a propulsat-o foarte mult in atentia publicului si Scarlett a devenit una din cele mai admirate femei de la Hollywood, cu aparitii in reviste ca Seventeen si Teen People. Luind in considerare faptul ca este foarte tanara, acestea au fost chiar primele publicatii interesate de numele ei. In timp, si-a exprimat personalitatea deja matura nu doar prin alegerile facute in cariera ci si prin aparitii publice. Ea isi doreste doar sa fie o cat mai buna actrita in timp ce faima obtinuta de-a lungul carierei este doar un avantaj secundar.
„A fi un star de film este o doar calitate pe care cineva o simbolizeaza si a fi celebra este ceva ce oamenii recunosc in tine. Eu doar sper sa fac filme bune.”

Citeste si:  Noua colectie Simona Semen "Asian Moods"

Acum se poate sterge eticheta de actrita copil din CV-ul ei pentru ca a devenit o femeie tanara foarte senzuala. Vocea ei ragusita este un atribut unic, genul de trasatura distinctiva care o separa de restul micilor blondine din lumea filmului. Frumusetea ei este neconventionala, parul blond inchis, ochii albastri-verzui, si buzele pline ii dau o alura de model apreciat in anii ’40 – la premiere chiar acesta este look-ul pe care il adopta. Prezinta o asemanare mare cu divele stralucitoare de acum 50 de ani ca Marrilyn Monroe sau Mae West, acel sex appeal al blondelor voluptuoase cu buze rosii, insa dublat de o personalitate fermecatoare.

Citeste si:  Ludmila Corlateanu “Queen of My Castle” primavara-vara 2012

Desi foarte tanara si casual in timpul liber, prefera sa fie o aparitie rafinata la premiere si evenimente importante. Stilul ei este de obicei foarte elegant, desi rezervat ca gama de vestimentatie soc. Scarlett Johansson este mereu observata, orice ar purta, datorita naturaletei vorbei si aparitiei in general, dar si datorita frumusetii atipice si fara varsta care a propulsat-o la nivel de imagine ce va ramane in memoria noastra, indiferent de evolutia ei in viitor.


9 Comentarii
  1. Nu as spune ca este neaparat de o frumusete remarcabila, insa are in mod categoric mult charm. Ceea ce este, indubitabil, un merit. Cel mai mult am placut-o in Lost in Translation unde atmosfera care se nastea intre personajul ei si cel al lui Bill Murray era halucinanta.

  2. unde e frumoasa fata asta? eu una………..nush…..e chiar urata pot spune….s citeshte rautatea p fatza ei ….shi e ointeresata + infinit nush ………..e chiar scarboasa uneori………………..in fine e parerea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.