Semnificatia culorilor III

…continuare

Rozul este considerata o culoare feminina care reprezinta bunatate, dulceata, tandrete, consideratie, inocenta si moliciune. Se presupune ca ne conecteaza cu latura universala a iubirii si ca alina durerea si tristetea, restabileste tineretea si te va aduce din nou in contact cu emotiile tale. Nuantele de roz au puterea de a te elibera de agresivitate si iritare si iti pot oferi o stare generala de liniste sufleteasca.

Galbenul este culoarea soarelui si de aceea binedispune si transforma locurile neinsorite in unele luminoase si sanatoase. Este o raza foarte activa care aduce cu ea aurul mintii si a spiritului, bucuria, tineretea, flexibilitatea, intelepciunea, intuitia, perfectiunea spirituala, claritatea, curiozitatea si mandria de sine.

Citeste si:  Tendintele toamnei

Galbenul ajuta la a trezi inspiratia spirituala si stimuleaza o mentalitate superioara. Va va ajuta pentru a obtine o mai rapida reactie a gandirii, sa va limpeziti gandurile. Este o culoare benefica pentru tratarea sau cel putin ameliorarea conditiilor si indispozitiilor legate de sistemul nervos. Galbenul inchis poate ajuta la tratarea bolilor de ficat, intestine si pancreas. De asemenea, galbenul energizeaza muschii si grabeste digestia si assimilarea. Activeaza si binedispune pesoanele depresive si malancolice. Le induce pofta de viata; echilibreaza glandele si ajuta la vindecarea diabetului, stimuleaza centrul psihic, are un efect pozitiv asupra porilor pielii si ajuta la vindecarea cicatricilor.

Citeste si:  Noua colectie Burberry "Trench Kisses"

Galbenul este nociv atunci cand este folosit prea intens, poate deveni iritant pentru ca este prea stimulant pentru nervi. In vibratiile lor cele mai inalte, razele de lumina galbena au probabil cea mai rapida oscilatie de pe aceasta planeta. Solomon credea despre lumina galbena ca fiind cea mai necesara vibratie sau stare de spirit pentru a atinge „intelepciune si cunoastere”. Razele galbene sunt percepute doar de cel care si-a cucerit sinele si care este dispus sa existe in armonie si adevar. Cateva dintre trasaturile de caracter asociate acestei culori ar fi optimismul, un dezvoltat simt al umorului, increzator, practic si inteligent.

Citeste si:  Cum sa te imbraci bine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.