Shopping de vedeta: excese pe toata linia

Nimeni nu se pricepe mai bine la shopping decat vedetele. Si e normal: avere au, consilieri vestimentari au, asa ca nu este nevoie decat sa iasa la cumparaturi in oras pentru a arunca bani in stanga si-n dreapta (adesea necontrolat) pe articole pe care le vor purta, probabil, o singura data. Iata cateva exemple:

– In timp ce vizitau Parisul, Kim Kardashian si mama sa au dat o tura pe Champs-Élysées, de unde si-au cumparat 7 genti Hermes in valoare de 100.000 de dolari. Un singur articol achizitionat, o poseta dintr-o piele rara de crocodil, a costat 30.000 de dolari.

Citeste si:  Tu cum faci fata gerului si zapezii de afara?

foto

– Intr-o iesire la shopping in Milano, Victoria Beckham a cheltuit 1,6 milioane de dolari pe pantofi, posete, rochii, 12 perechi de ochelari de soare, 5 canapele, doua costume barbatesti si un ceas Rolex. In cuvintele lui Posh Spice, „cumparaturile sunt ca un drog, iar eu sunt foarte slaba”.

foto

– Brad Pitt a dat 10.000 de dolari intr-un singur magazin de haine pentru copii, Bonpoint, din Paris. Pentru una dintre fetite, Shiloh, a cumparat intreaga colectie primavara-vara 2012.

Citeste si:  PROGRAM Salon RFTB – editia de toamna 14-16 octombrie 2014

foto

– Beyonce a cheltuit 100.000 de dolari pe o pereche de colanti si un sutien, ambele Balenciaga, ambele aurii, pe care le-a purtat pe scena BET Awards.

foto

– Shopping nu inseamna numai haine, ci si articole decorative. Britney Spears, de pilda, i-a cumparat mamei sale un pat de 20.000 de dolari, aceeasi suma pe care Jennifer Aniston a cheltuit-o pentru achizitionarea unor obiecte de iluminat pentru noua sa vila de 4,5 milioane de dolari.

Citeste si:  Accesorii fashion pentru o toamna glam

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.