Soul Prints by Mirela Diaconu

Mirela Diaconu si-a lansat recent colectia de toamna/iarna 2011-2012, intitulata Soul Prints, sustinuta de prieteni, presa de specialitate si vedetele autohtone care obisnuiesc sa imbrace tinutele semnate Mirela Diaconu.

Andreea Esca, Oana Roman, Laurent Tourette, Roxana Iliescu, Madalina Draghici, Roxana Ilie, Diana Stefanescu, Alin Galatescu, Iris Serban, Florin Dobre, Giulia Nahmany, Bianca Ionita sau Andrei Iordache au tinut sa isi arate aprecierea fata de noua colectie.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Designerul a optat pentru cele mai feminine si senzuale materiale: matase, organza si voal, pentru a reprezenta perfect tema idilica a colectiei. Croiurile lejere si simple cu drapaje, fronseuri, pliuri si cute pun accent pe proportii, pe detaliile siluetei, pe volume care confera libertate corpului.

Citeste si:  French look

Culorile alese de Mirela Diaconu sunt pasteluri care imbraca corpul gol asemenea asternutului de pe pat. Toate acestea sunt combinate cu imprimeuri originale, simbolice pentru obiectele personale, si sugestii ale sentimentului de déjà-vu.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Despre Mirela Diaconu

Mirela Diaconu este absolventa a cursurilor de fashion design ale Instituto NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) si a unui master in Accessories Design la Domus Academy, ambele la Milano. De asemenea, a participat si la seminarii pe proiect cu Diego Dolcini (proiect final de master), Daniela Puppa, Frankie Morello, Future Concept Lab, Mario Sorbo, Carlos Osman.

Citeste si:  Denim, denim, denim!!

Colectia de diploma realizata in colaborare cu Diego Dolcini participa la concursul international „ITS SIX Accessories” in 2007, beneficiind de suport tehnic din partea casei de moda Ferragamo. Si-a deschis atelierul de creatie ce ii poarta numele in 2007, debutul in moda avand loc in acelasi an, in cadrul celei de a III a editii a Galei Avanpremiere, unde a prezentat alaturi de nume consacrate in moda romaneasca (Wilhelmina Arz, Agnes Toma).

Citeste si:  Profil de designer - Roberto Cavalli

Pasiunea designerului pentru combinatiile de culori si materiale, dar mai ales atentia acordata finisajelor si detaliilor au propulsat acest nume pe piata consumatorilor de fashion. La aceasta, au contribuit si aparitiile designerului in media de specialitate, prezentarea colectiilor de sezon, dar mai ales ambitia, perseverenta si talentul.

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.