Special Night Out – Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti

Pasionatii de lux sunt asteptati la prima editie Special Night Out, care va avea loc pe 30 mai, in intervalul orar 20:00 – 24:00, in trei zone importante din Bucuresti: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott.

Special Night Out este cel mai mare eveniment de acest fel din Romania, reusind sa aduca la un loc 46 de magazine de lux, concentrate in cele trei zone de interes: Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Marriott, cu scopul de a pozitiona Bucurestiul ca destinatie pentru shoppingul de lux.

foto

Astfel, pentru prima oara partenere in aceasta formula, cele 46 de magazine de lux vor avea program prelungit in intervalul orar 20:00 – 00:00, vor prezenta cele mai elegante si rafinate colectii – fie ca vorbim de fashion, design de interior, obiecte de autor pentru scris, audio-video de lux, bijuterii sau beauty, iar cele mai multe dintre acestea vor acorda oferte speciale la anumite produse. Magazinele participante in proiect vor putea fi usor recunoscute datorita vitrinelor marcate Special Night Out – gasiti lista completa de magazine partenere la pagina 3.

foto

Initiativa acestui proiect a venit din partea brandurilor de lux si, cu atat mai mult, este de apreciat numarul ridicat de magazine care au reusit sa faca posibila implementarea primei sale editii. Acest lucru demonstreaza, in mod clar, faptul ca Bucurestiul este o destinatie pentru shoppingul de lux.

Citeste si:  Elena Perseil primavara/vara 2011 "Laguna"

foto

“Un astfel de proiect era necesar pentru Bucuresti, asteptam ca timpul sa il transforme intr-o traditie”, a declarat Andreea Matei, Country Manager FREYWILLE.

“M-am bucurat sa ma alatur eforturilor de a insufla Bucurestiului aerul de night shopping in style si am folosit oportunitatea pentru a completa experienta clientilor cu mult stil si multe surprize”, a spus Madeleine Florescu, Madison – absolute beauty.

foto

„Ne bucura aparitia conceptului in Bucuresti, speram sa devina o traditie si sa se dezvolte cu fiecare sezon. La Azay pregatim oferte, surprize si propuneri exclusive pentru seara de 30 mai, cand speram sa avem un Bucuresti plin de viata! Treceti-va in agenda Special Night Out si pregatiti-va pentru o seara magica”, a declarat Lorina Seres, Managing Partner Azay.

foto

“Ne alaturam cu bucurie acestui proiect! De altfel, Ermanno Scervino este mereu prezent acolo unde stilul, eleganta si feminitatea sunt puse in prim-plan. Va fi o seara destinata luxului si rafinamentului asa ca nu uitati sa va opriti si in magazinul nostru pentru o infuzie de stil italian pe care o veti observa la fiecare pas, de la accesorii si pana la rochii de seara”, a declarat Laura Condescu, Manager Ermanno Scervino.

foto

“Produse de lux, materiale inovatoare si cele mai noi tehnologii, produse unice, atemporale, moderne si, mai presus de toate, functionale – cu toate acestea si multe alte surprize, Porsche Design, cel mai nou brand aparut in zona de luxury fashion in Bucuresti, isi asteapta clientii pe parcursul evenimentului”, a declarat Mirela Burcea, Branch Manager Porsche Design.

Citeste si:  Se poarta atitudinea

‘In sfarsit avem parte de o seara speciala in care Bucurestiul va avea aerul capitalelor de moda internationale, gratie acestui proiect minunat. Brandul Giulia Nahmany Jewellery se armonizeaza prin propuneri speciale acestei seri si va asteapta in lumea stralucitoare a diamantelor si a pietrelor swarovski’, a declarat Giulia Nahmany.

foto

De la o celebrare a luxului nu ar fi putut lipsi bauturile premium, motiv pentru care, in magazinele partenere, cumparatorii vor fi rasfatati cu MARTINI, Evian, Rémy Martin, The Maccallan, Highland Park, Corona Extra si The Famous Grouse.

Cei care doresc sa se bucure de cat mai multe oferte sunt invitati sa isi planifice ruta de shopping cu mare atentie, pentru a nu rata unele dintre cele mai interesante colectii create de designeri celebri.

foto

Va asteptam cu drag joi, 30 mai, sa punem Bucurestiul pe harta destinatiilor de shopping de lux!

Lista completa a magazinelor partenere:

CALEA VICTORIEI

AZAY
Calea Victoriei Nr. 134
BURBERRY
Strada Luterana Nr. 4
CASA FRUMOASA
Calea Victoriei Nr. 63-81
CELLINI
Calea Victoriei Nr. 102-108
CESARE PACIOTTI
Calea Victoriei Nr. 101-118
COCCINELLE
Calea Victoriei Nr. 63-81
COLOUR
Calea Victoriei Nr. 83-85
ELEGANCE BOUTIQUE
Calea Victoriei Nr. 63-81
EMPORIO ARMANI
Calea Victoriei Nr. 60-64
ERMENEGILDO ZEGNA
Calea Victoriei Nr. 63-81
FERRARI STORE
Calea Victoriei Nr. 1-5
FREYWILLE
Calea Victoriei Nr. 118
FURLA
Calea Victoriei Nr. 112
GERARD DAREL
Calea Victoriei Nr. 118
GIULIA NAHMANY
Calea Victoriei Nr. 101
GUCCI
Strada Episcopiei Nr. 1-3
HELVETANSA
Calea Victoriei Nr. 68-70
HELVETANSA
Calea Victoriei Nr. 88
IVORY
Calea Victoriei Nr. 143
J.KRISTENSEN
Calea Victoriei Nr. 63-81
LANCEL
Calea Victoriei Nr. 112
LE PETIT MARAIS
Calea Victoriei Nr. 101

Citeste si:  Balerini versus tocuri

LUCIA BELLA
Calea Victoriei Nr. 84
MARELLA
Calea Victoriei Nr. 63-81
MAX MARA
Calea Victoriei Nr. 83
MENGOTTI
Calea Victoriei Nr. 48-50
MICRI GOLD
Calea Victoriei Nr. 56
PAUL & SHARK
Calea Victoriei Nr. 102-110
PNK
Str. G-ral Berthelot Nr. 1-3
PORSCHE DESIGN
Calea Victoriei Nr. 63-81
PORTOBELLO
Calea Victoriei Nr. 83-85
TUDOR. PERSONAL TAILOR
Str. Episcopiei Nr. 1-3,
inside Athenee Palace Hilton

THE GRAND AVENUE, JW Marriott
BANG & OLUFSEN
Calea 13 Septembrie Nr. 90
CASA FRUMOASA
Calea 13 Septembrie Nr. 90
ERMANNO SCERVINO
Calea 13 Septembrie Nr. 90
ESCADA
Calea 13 Septembrie Nr. 90
LOUIS VUITTON
Calea 13 Septembrie Nr. 90
ROBERTO CAVALLI
Calea 13 Septembrie Nr. 90
STEFANEL
Calea 13 Septembrie Nr. 90
VALENTINO
Calea 13 Septembrie Nr. 90

CALEA DOROBANTILOR
CELLINI
Calea Dorobanti Nr. 5
MADISON
Calea Dorobanti Nr. 152
THE PLACE CONCEPT STORE
Calea Dorobanti Nr. 102-110
VICTORIA 46
Calea Dorobanti Nr. 126-130

ENTRANCE
Str. Ion Brezoianu Nr. 23-25
STEFANEL
Piata Romana Nr. 3


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.