Stephan Pelger si Simone Anes au lansat Blossom primavara-vara 2013

Colectia Blossom semnata de duo-ul Stephan Pelger si Simone Anes a fost prezentata recent si in Bucuresti. Pe ritmurile incendiare ale muzicii alese de Simone Anes, au fost aduse in prim plan tinute spectaculoase care fac parte din cea mai noua colectie semnata Stephan Pelger pentru sezonul primavara-vara 2013. Printre invitati s-au numarat: Andreea Raicu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Dana Sota, Raluca Lazarut.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Bucurandu-se de acelasi succes ca la Munchen, Blossom reda un concept unic de fusion, un duo dintre moda si ritm, rezultatul fiind un spectacol inedit, surprinzator datorita combinatiilor neasteptate de texturi si culori, paiete si nuantele de auriu, bronz, lila si roze.

Citeste si:  Pericole sandale cauciuc

Succesul lui Stephan Pelger este binecunoscut in lumea modei prin stilul non-conformist de a aborda eleganta si feminitatea, dar si prin suflul nou pe care il aduce in moda. Acest succes international are la baza faptul ca Stephan nu creeaza de dragul modei, ci de dragul frumusetii feminine, astfel creatiile sale pun in valoare maxima orice persoana care le poarta.

foto

O rochie nu este cu adevarat frumoasa decat daca femeia care o poarta se simte cu adevarat frumoasa in ea. Nu tinutele mele vor face femeia frumoasa. Ele vor face femeia sa se simta frumoasa, iar frumusetea se va rasfrange asupra creatiei mele. Nu vreau sa estompez femeia, ci s-o pun intr-o lumina cat mai calda.

Citeste si:  Vanessa Paradis - chic francez

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Debutul lui Stephan Pelger cu unul dintre cei mai renumiti Dj house-electroglam ai Germaniei, Simone Anes, isi propune sa apropie creatiile designerului de petrecerile glam si totodata sa duca brandul pe covorul rosu al celor mai cosmopolite orase din lume printre care si Cannes, Saint Tropez sau Mykonos.

Citeste si:  V for Vintage prin Romania

Despre Stephan Pelger

Stephan Pelger este de origine germana, ambii sai parinti fiind nemti. S-a nascut la Brasov in anul 1979 si a studiat timp de 3 ani grafica, design si pictura la Modeschule der Stadt Wien si si-a facut debutul in moda romaneasca cu o colectie prezentata in timpul Festivalului de Moda de la Iasi. Tanarul designer a lucrat pentru Missoni, Schella Kann si DI Vercallo Cashmere, Sisley si Benneton inainte de a-si crea propria casa de moda.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.