Stil si eleganţa la English Bar Brasov: Un shopping event marca BeltArt

BeltArt a organizat primul shopping event la English Bar din Brasov. Invitatii au avut placerea sa descopere piesele de rezistenta ale colectiei BeltArt toamna iarna 2011/2012. Gentile recomandate au fost prezentate chiar in English Bar intr-un cadru informal, aproape de cei prezenti.

Noutatea evenimentului a constat si in posibilitatea de a achizitiona produsele prezentate. Multi invitati au ales sa se alature clubului VIP BeltArt, bucurandu-se de o serie intreaga de oferte exclusiviste.

Citeste si:  Colectia Marni for H&M

BeltArt este o companie germana producatoare de accesorii vestimentare. Colectiile sale imbina stilul si eleganta cu o calitatea certa a materialelor pentru a va oferi curele, genti, portofele si jeansi in cele mai noi tendinte ale modei.

Creatorii produselor BeltArt prezinta in fiecare sezon o larga varietate de produse noi, lansand colectii de accesorii pentru femei, linii de produse barbatesti si articole speciale pentru copii. Inspirate direct din noutatile prezentarilor de moda si adaptate astfel incat sa se transforme cu usurinta in accesorii zilnice, articolele BeltArt sunt potrivite tuturor care apreciaza calitatea, frumusetea, arta si moda in vestimentatia de zi cu zi.

Citeste si:  ECCO O2, primii pantofi cu “climate control” care inspira si expira

www.beltart.ro
www.facebook.com/BeltArt.Romania


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.