Stilul business, accente masculine si cochetarie feminina

Octombrie este luna in care, in forfota vietii citadine, am lasat deoparte amintirile vacantelor trecute sau pregatirile pentru cele viitoare. Deja constatam cu uimire cum agendele noastre de birou sunt pline cu activitatile pe care trebuie sa le indeplinim, intalnirile sau sedintele la care trebuie sa participam. Firesc, ne intrebam cum putem oare sa ne mai pastram feminitatea intr-un mediu in care spiritul competitiv si dinamismul se traduc adesea prin masculinizare?… Simplu: Purtand bijuterii si accesorii fantezie Meli Melo – Paris!

Pentru cele mai multe dintre noi, timpul petrecut la birou depaseste cu mult orele de relaxare in compania persoanelor dragi. Avem uneori senzatia ca in mediul de afaceri modern, puternic masculinizat, eleganta si gratia nu isi au locul. In realitate insa, femeia moderna nu poate reusi in cariera fara sa se simta bine in pielea ei, prin vestimentatia si accesoriile afisate…

Citeste si:  Trenduri sexy in 2010

Poti fi convingatoare la intalnirile de afaceri pe care le ai sau in zilele de birou obisnuite, completandu-ti vestimentatia cu bijuterii fantezie. Exprima-ti atitudinea si coloreaza-ti tinuta cu un colier fantezie cu pandantiv masiv sau cu o brosa fantezie supradimensionata.

Daca mediul in care lucrezi este unul mai permisiv in ce priveste codul vestimentar, foloseste bijuterii si accesorii fantezie care sa aminteasca de cadrul in care te afli: coliere cu modele arhitecturale, bratari supradimensionate in nuante neutre. Combinatia dintre stilul vestimentar usor casual si bijuteriile fantezie office iti vor asigura o aparitie profesionista si feminina, in acelasi timp.

Citeste si:  Trend alert vara 2010: pantalonii scurti

Pentru ca in aceasta toamna, tendintele internationale si-au concentrat atentia asupra croielilor masculine, ai posibilitatea de a indulci taieturile ferme ale vestimentatiei tale adaugand o curea fantezie lata care sa iti puna in evidenta silueta delicata sau sa-ti confere acel aspect de „clepsidra” specific feminin.

Relaxarea zilelor de vineri poate fi semnalata prin modalitatea de accesorizare, prin combinatiile inedite intre coliere cu forme geometrice variate si bratari fantezie in culori puternice.

Citeste si:  Best of 2009

Renunta la atmosfera terna a vestimentatiilor de birou si adauga o nota de eleganta subtila tinutelor tale alegand bijuterii si accesorii fantezie care sa te reprezinte.

Afirma-ti feminitatea, dar si puterea de a reusi in cariera, alegand produsele Meli Melo – Paris!

Meli Melo – Paris
… vorbeste despre tine!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.