Sursa de inspiratie: ce nuante de blond au vedetele

Blake Lively, actrita din Gossip Girl si proaspata nevasta a lui Ryan Reynolds, este poate cea mai hot aparitie cu parul blond de la Hollywood. Recent, si-a schimbat culorea parului in rosu, dar noi spunem ca aceasta nuanta de blond auriu I se potriveste cel mai bine. Cositele ei lungi si sexy merg de minune cu toate nuantele de blond si I scot in evidenta ochii albastri seducatori.

Citeste si:  Cum s-au imbracat vedetele la premiile Emmy?

foto

Cosette din „Mizerabilii”, Amanda Seyfried, a optat pentru o nuanta de blond asemenatoare unui spic de grau. Blondul deschis ii confera un look de „girl next door” si ii accentueaza buzele senzuale.

foto

Proaspata mamica Sienna Miller se ocupa intens de cresterea plodului lui Jude Law, fapt pentru care a uitat sa-si vopseasca radacinile…sau nu. Blondul cu radacini negre este in tendinte si se vrea o modalitate de a estompa impactul unui par blond platinat sau prea deschis.

Citeste si:  Descopera valorile designului vestimentar impreuna cu Adrian Oianu

foto

Emma Stone a mizat mereu pe nuante mai inchise ale parului, insa si-a schimbat infatisarea cuminte si docila prin aceasta nuanta de blond-platina , O transformare extravaganta care I se potriveste foarte bine.

foto4

Gwen Stefani si-a vopsit parul in toate nuantele de blond, insa cel mai bine o prinde blondul platinat. A abordat si nuante extreme de blond, precum white-blond , dar intotdeuna a fost o aparitie eleganta si surprinzatoare indiferent de culorea parului.

Citeste si:  Cel mai bine imbracate vedete la Globurile de Aur 2014

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.