The Swan Lady – Ludmila Corlateanu toamna iarna 2012/2013

Sloganul Ludmila Corlateanu ramane Made for Supergirls, insa colectiile designerului roman trec intr-un registru mai feminin si exclusivist. The Swan Lady este colectia de toamna iarna 2012/2013, dominata de rochii de zi in linii clasice si rochii de seara cu volane din sifon decupat in forma de pene, detalii din catifea si trene lungi.

Designerul si-a imaginat colectia ca: The Swan Lady este doamna care tace, isi ascunde sentimentele, este stapana pe sine si are o putere aparte. Acestea sunt aparentele.

Citeste si:  Profil de designer - Kristina Dragomir

fotofoto

Vezi mai multe fotografii in galeria noastra foto.

Ce se petrece in interior insa, este o drama si o lupta constanta intre mai multe personalitati, care dintr-o nefericire si-au gasit lacasul intr-un singur corp. Vorba cantecului „sometimes I think I am too many people”. Lupta interioara dintre fortele albe si negre este realitatea ei zilnica.

Paleta cromatica este restransa la alb/negru pentru rochiile de zi si cocktail, iar piesele de seara puncteaza insertii de rosu pentru un accent de feminitate explicita. Tesaturile folosite sunt dintre cele mai pretioase: dantela Sophie Hallette, sifon creponat de matase, catifea de matase.

Citeste si:  Look de celebritate

fotofoto

Vezi mai multe fotografii in galeria noastra foto.

Colectia The Swan Lady este pusa in vanzare in 16 boutique-uri din Cote d’Ivoire, Kuwait, Arabia Saudita, Bahrein si Qatar, iar in curand online pe www.made-for-supergirls.com.

Ludmila Corlateanu a absolvit Colegiul Tehnologic din Chisinau cu specialitatea Constructor de Tipare/Designer Vestimentar, ulterior a lucrat 2 ani ca freelance designer si a calatorit alti 4 ani prin lume. A urmat Istituto Marangoni din Milano, specializarea Fashion Design. A facut un stagiu scurt la „Duyan” din Milano imediat dupa absolvire si a primit o oferta de angajare de la „Costume National”, dar a preferat sa se intoarca la Bucuresti pentru a pune bazele propriului brand.

Citeste si:  Euforia hainelor de firma

fotofoto

Vezi mai multe fotografii in galeria noastra foto.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.