TouchedBy Irina Schrotter

Irina Schrotter semneaza noua colectie din cadrul proiectului TouchedBy, lansat de Mihaela Glavan. Pantofii creati de designerul Irina Schrotter se vor gasi in magazinul Sepala, de pe Strada Benjamin Franklin numarul 9, pana la sfarsitul lunii iunie.

Irina Schrotter considera ca” E firesc ca o colaborare atat de indelungata sa se transforme intr-un produs care sa imbine filosofiile celor doua branduri. Pentru noi, femeile, incaltamintea este la fel de importanta ca hainele.

Citeste si:  Trend report – culorile sezonului

fotofoto

Simplitatea si calitatea pieselor marcii mele sunt perfect completate de finetea taieturilor si moliciunea materialelor din pantofii semnati de Mihaela, care are indiscutabil unele dintre cele mai bune calapoade din tara”.

Proiectul TouchedBy va continua in iunie cu mini-colectia lui Mihai Dobrovolschi, in iulie cu designerul vestimentar Alina Botea, in septembrie cu fotograful Alex Galmeanu si in octombrie cu designerul vestimentar Lucian Broscatean.

Citeste si:  Vestimentatie de bun gust pentru mama miresei

fotofoto

Lansat inca din 2009, proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala.

Printre cei care au fost implicati in acest proiect se numara Adelina Ivan, Ana Alexe, Carmen Secareanu, Catalin Botezatu, George Neagu, Irina Marinescu, Ovidiu Buta, Stephan Pelger.

Citeste si:  Colectia Elie Saab pentru toamna-iarna 2010-2011

fotofoto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.