Traces by Murmur, primavara/vara 2011

Miercuri, 6 aprilie, a avut loc lansarea noului brand al designerului Andreea Badala: Murmur. Murmur isi propune sa raspunda unei intrebari care marcheaza insasi identitatea brandului: de ce numai lenjeria intima ar completa exprimarea erotica, de ce nu si hainele pe care le purtam zi de zi?

Murmur prezinta haine purtabile de zi si de seara, pentru femei care se imbraca pentru a seduce si pentru a fi, in final, dezvelite si descoperite, intr-un gest al abandonului, devotamentului si iubirii. Estetica brandului isi are radacinile in formele si contururile lenjeriei retro, mergand pe un fitting care sa accentueze feminitatea corpului. Pe de alta parte, formelor de lenjerie li se adauga elemente puternic geometrice, care amintesc de sistemele de harnasament folosite in sporturile extreme si de elemente ale vestimentatiei clasice barbatesti, in prim plan fiind camasa.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - puloverul pe gat

fotofoto

Colectia de primavara-vara 2011 porneste de la ideea de atingere si de memorie a momentului tactil, exploatand ca ÅŸi imprimeu ideea de amprenta de identificare.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Formele clare ale colectiei realizate in dominante de alb si negru sunt imbogatite de printuri vii, in nuanţe de albastru indigo si ultramarin, cu accente de galben, orange si verde crud, realizate ca explozii de culoare. Imprimeul a fost initial pictat manual in acuarela de catre designer, pentru ca ulterior sa fie prelucrat pentru fiecare piesa in parte.

Citeste si:  Noua colectie Burberry "Trench Kisses"

Astfel, printurile materializeaza amprenta umana in albastru indigo, luand forma de buline sau, intr-o grafica hiperbolizata, de dungi inegale ca si dimensiune si culoare, transformandu-se intr-o sugestie de animal print.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Rochiile imbina forme de lenjerie cu linii geometrice de harnasament sau drapaje colorate din organza de matase. Pantalonii scurti isi au inspiratia in lenjeria intima menita sa subtieze formele si sa le evidentieze pe cele dorite. Pantalonii lungi sunt o combinatie intre modelul masculin, cu pliuri si buzunare clasice, si corsajele care pun in evidenta talia. Salopetele lejere mimeaza suprapunerea a doua piese vestimentare si folosesc fermoarul special de desfacere rapida creat de Ykk.

Citeste si:  Sunt domnisoara de onoare. In ce ma imbrac?

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Rochiile-camasa pastreaza strictetea liniilor camasii barbatesti, insa sunt imbogatite de printurile explozive si de aceeasi metoda inedita de deschidere dintr-o singura miscare.

Jerseurile lasa pielea sa se intrevada prin coroziunile realizate in alb, beige nude, gri sau negru. Accentele de auriu patinat se regasesc in accesoriile realizate din elastic si piele sau in jachetele care se pot purta in lungimi diferite, ajustabile prin fermoarele accent.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.