Trei materiale potrivite pentru paltoane de dama

Catifeaua este recunoscuta ca cel mai nobil si clasic material, iar aceasta reputatie se reflecta si atunci cand vine vorba de paltoane de dama de iarna. Potrivit specialistilor in moda, catifeaua este materialul acestui an, iar daca va pregatiti sa plecati la cumparaturi de haine groase, nu trebuie sa va temeti, dupa toate semnele, aceasta tesatura va mai ramane macar un an – doi in tendinte. Din fericire, desi este o stofa pretentioasa (nu este, deci, cazul, sa va apucati sa va spalati sau calcati singure hainele din catifea), exista modele de paltoane de iarna din catifea care se potrivesc in ocazii diverse – de la mersul la serviciu sau la o intalnire cu prietenele la o petrecere formala. Anul acesta, in trend sunt modelele cu petice colorate, asociate cu esarfe uni.

Citeste si:  Rochii de mireasa colorate

foto

Bumbacul este opusul catifelei – simplu si nepretentios. Si totusi, tot mai multi designeri se declara atasati de acest material confortabil si natural. Atunci cand este folosit in haine froase, cum este cazul unor paltoane de dama de iarna , bumbacul este laudat pentru abilitatea de a se potrivi pe orice model si de a inmagazina caldura.

Citeste si:  Farmec hollywoodian cu noile bijuterii Pandora

foto

Lana este tesatura de iarna prin excelenta. Moale si confortabila, are avantajul de a fi atat de calduroasa incat atunci cand optati pentru paltoane de iarna din acest material nu trebuie sa va mai infofoliti pe dedesubt.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.