Trend report – posete in nuante electrizante

Gentile si posetele pot fi gasite acum in magazine in orice nuanta de purpuriu, roz, galben, verde, portocaliu, albastru si nuante neon exceptionale, pentru a lumina orice tinuta de primavara!

Nuantele neon pentru accesorii sunt in centrul atentiei, incepand cu pantofiorii in stil retro in cel mai pur albastru metalizat sau rosu catifelat si continuand cu o poseta verde soparla, totul este menit sa farmece, atunci cand tinuta ta este una minimalista, chic urban!

Pentru accesorii, pastelurile apar in colectii alaturate intr-o tinuta inocenta, insa vibranta, iar nuantele electrice de roz, verde, galben sau albastru se profileaza cu mult mai aprinse alaturi de culori pale: bej, crem, culoarea untului.

Citeste si:  Trend alert: anii '70 in incaltaminte

Nuantele fondante pentru accesorii sunt in centrul atentiei si orice ghid stilistic iti va spune sa te obisnuiesti cu ele, pentru ca gloria le apartine si in sezonul viitor. Incepand cu geanta XXL in cel mai pur albastru metalizat sau rosu catifelat si continuand cu o poseta minuscula de culoare verde soparla (la propriu), totul este menit sa farmece, atunci cand tinuta ta este una minimalista, sau unicolora.

Citeste si:  Gwen Stefani - adrenalina pura

Geanta medie, cu bareta foarte scurta, purtata pe brat, devine mult mai putin rigida ca structura si detalii decat in sezonul trecut. Gentile de acest fel trebuie sa compenseze prin detalii fanteziste realizate din piele moale, franjuri, detalii metalice, inspirate de elemente etno, rock, vintage sau retro. Modelele de talie medie cu influente futuriste vin in nuante metalizate sau in forme geometrice rigide.

Citeste si:  Design nou pentru ochelari

Poseta plic este abordata mult mai jucaus in acest sezon, designurile propuse pe podium sunt luminoase, in culori deschise, sau din materiale cu irizatii. Vei avea o gama larga de posete plic din care sa alegi un model pentru urmatoarea petrecere: din satin usor auriu, catifea caramel, piele si piele intoarsa, piele de reptila in culorile hot ale sezonului si modele casual in stil marinaresc sau folk.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.