Ultimele aparitii designer in moda online

In sfarsit creatiile a doi designeri avangardisti romani, Lucian Broscatean si George Neagu, pot fi accesibile iubitorilor de fashion printr-un singur click. Creatiile din ultima colectie Lucian Broscatean se gasesc in magazinul online Molecule.F.com, iar cele semnate de George Neagu in compania altor designeri de talie internationala pe TuxedoConfessions.com.

George Neagu este un personaj aparte in lumea modei romanesti. Creeaza haine non-conformiste si in acelasi timp accesibile publicului avizat, se considera un designer underground, comunica pe blog si isi expune colectiile in targuri si expozitii cu vanzare.

Citeste si:  Asorteaza la tinuta pentru Sarbatori incaltaminte cu stil!

Designerul a petrecut ucenicia in atelierul Doinei Levintza, dupa care a urmat o perioada cu Mihaela Glavan. Tanarul designer a plecat pe un nou drum in 2009, cand a lansat marca George Neagu si Agatha Blanck.

Click aici pentru galeria foto.

Hainele create de George Neagu cuprind taieturi si croiuri inovatoare, curajoase, siluete paradoxale, versatile, texturi si materiale familiare, firesti. „George Neagu, fata de alti tinerei care se vizeaza „artisti”, are o viziune extrem de clara si proaspata despre ce ar putea spune el in moda romaneasca,” declara Ovidiu Buta despre tinarul creator.

Citeste si:  Romanian Fashion Week prezinta "Iasi – Shanghai"

Lucian Broscatean este unul dintre cei mai promitatori si inovatori din generatia tinerilor designeri din Romania, care s-a facut remarcat prin intermediul colectiei de diploma „Simptome nomade” cu care a debutat la Romanian Fashion Week, Iasi.

Click aici pentru galeria foto.

11 piese din ultima colectie Lucian Broscatean, semnata „Isolated Dislocation”, cea cu care a impresionat, o data in plus, la Romanian Fashion Week, se afla in exclusivitate in magazinul online Molecule-F.com.

Citeste si:  Profil de model - Sasha Pivovarova

O colectie avagardista, cu piese arhitecturale, dominata de nuante inchise, ce incearca sa ne vorbeasca despre povestea din spatele hainelor, o poveste despre viata, mediul inconjurator si supravietuirea prin intermediul hainei, ce isi reia rolul primitiv, de refugiu.

Click aici pentru galeria foto.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.