VIP Fashion Night in J.Kristensen Store

Conceput ca o defilare neconventionala, evenimentul a recompus atmosfera marilor ceremonii intr-un spectacol vizual in care moda verii, plina de energie, de verva si de culoare, si-a facut intrarea pe covorul rosu, impersonata de sase dintre cele mai carismatice vedete ale cinematografiei, muzicii si televiziunii: Laura Cosoi, Ana Popescu, Elena Gheorghe, Sophia, Ela Voineag si Simona Gherghe.

Calea Victoriei s-a transformat, pret de cateva minute, intr-un podium pe care au defilat piesele de rezistenta din colectiile de primavara-vara Blumarine, Alberta Ferretti, Diane Von Furstenberg si Salvatore Ferragamo, pus in scena, insa, in stilul arhi-cunoscut al galelor hollywoodiene. Piesele-cheie ale fiecarui brand in parte au fost purtate in mod desavarsit de vedetele carora le-a revenit dublul rol de manechine si, mai ales, de exclusive guest appearance.

Citeste si:  Bijuterii din piele

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Alese deloc la intamplare, rochiile au pus in valoare stilul fiecarei vedete, acestea imprimand, la randul lor, o valoare personala creatiilor-statement din moda verii. Laura Cosoi s-a regasit in estetica exuberanta Blumarine, Ana Popescu si Ela Voineag in inocenta florala a Albertei Ferretti, Simona Gherghe si Sophia au imbratisat monocromia delicata sau vibranta Diane von Furstenberg, in vreme ce Elena Gheorghe a incheiat inedita defilare cu un joc de sofisticare si asimetrii marca Salvatore Ferragamo.

Citeste si:  Profil de designer - Silvia Terziu

Pentru fotografii, click aici.

J.Kristensen este una dintre cele mai importante destinatii de pe Calea Victoriei in materie de moda. Un concept store ce reuneste opulenta Blumarine cu energia Diane Von Furstenberg, dar si pret-a-porter-ul impecabil Salvatore Ferragamo cu inocenta Alberta Ferretti, J.Kristensen vorbeste despre moda intr-o maniera proprie si unitara.

Citeste si:  Noua ta destinație pentru bijuterii și accesorii unice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.