Vanessa Paradis – chic francez

Vanessa Paradis nu este atat de cunoscuta in afara Europei decat ca ‘one hit wonder’ in lumea muzicii., insa pe acest continent ea isi reprezinta tara cu stil, prin frumusete si talent, deoarece si-a continuat cariera muzicala dar si cea in actorie. Actrita Vanessa Paradis a jucat in putine filme, dar toate dragi sufletului ei. Nu a dat inapoi nici in fata unor scene de nuditate care ar fi ingrozit alte actrite, preocupate mai mult de imaginea lor si mai putin de continuitatea unui dialog cu publicul. Vanessa este un motiv in plus pentru a ne indrepta atentia catre arta, traditia si stilul de viata francez.

Vanessa Paradis are o anumita doza de mister, si un spirit rebel, este descrisa de cunoscuti ca o femeie inteligenta si deschisa ,care prefera sa se bucure de oamenii din jurul ei decat de faima sau bani. Acest ‘joie de vivre’ se reflecta in orice aspect al vietii sale. Daca exista o anumita trasatura fizica ce a consacrat-o, aceea este privirea ei patrunzatoare dar inocenta in acelasi timp. Popularitatea ei initiala a fost legata strans de pasiunea barbatilor ceva mai in varsta pentru imaginea ei de femeie-copil, insa, in timp, Vanessa s-a transformat intr-o femeie foarte chic, potrivita pentru a reprezenta la nivel de imagine chiar numele Coco Chanel. Totul la ea pare in perfect acord cu Parisul, oras romantic si luminos.
Femeia pariziana reprezinta de multe ori in lume ideea de stil tipic francez. Asta deoarece mizeaza pe o aroganta specifica atunci cand amesteca ceva sexy cu ceva masculin. Iar rezultatul este o imagine androgina pe care doar femeile din Paris o pot afisa asa cum trebuie. Stilul vestimentar ales de Vanessa este inspirat de liniile si materialele folosite mai ales in anii ’20, insa pe alocuri condimentat cu detalii din grunge-ul anilor ’90. Vanessa radiaza o stralucire interioara orice ar face; ea este implinita ca iubita si ca mama, insa nu in defavoarea unei cariere in lumea sunetului si imaginii, elemente de mare atractivitate in secolul XX. Vanessa Paradis evident poseda ceea ce francezii numesc ‘je ne sais quois’, iar noi ne intrebam ce anume ne-a fermecat la Vanessa Paradis, si daca nu cumva putem sa fermecam si noi in acelasi fel intreaga lume.
Desi o alta femeie poate cheltui o avere pe o rochie noua si bijuterii eclatante si in ciuda tuturor eforturilor sa arate foarte comun, o femeie pariziana este fermecatoare si interesanta intr-o simpla rochie neagra si un sal delicat pe umeri. In esenta, stilul chic parizian al Vanessei Paradis este conformist, insa mereu va surprinde printr-un detaliu unic. Poate fi descrisa ca o femeie rafinata si carismatica, insa si ca o femeie puternica. Felul ei subtil de a fi si de a se exprima prin vestimentatie tradeaza forta interioara si incredere in bunatatea oamenilor. Vanessa Paradis te face sa te gandesti din nou la expresia lui de Gramont: o femeie de ‘ fier si catifea ‘.
Chiar daca am sti totul despre ea, de la parfumul care o invaluie pana la felul in care isi leaga o esarfa in jurul umerilor, tot nu am putea sa spunem ca ii putem copia stilul. Lookul ei inedit este rezultatul imaginii de sine reflectata in exterior; rezultatul vizibil al unei combinatii de hotarare, feminitate, clasa si mister.

Citeste si:  Trend Report - macrame pentru primavara

6 Comentarii
  1. uof ….chiar dak seman k femeia asta …chiar dak shi yo am frutea mare …shi formatul fetzei…pot spune k e cea mai urata fatza p care o poate avea vreo fata….nush …………eu una imi urasc formatul fetzei ……dar shi mai mult urasc faptul k nu sunt sg kre are acest defec imens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.