Vedete in rosu lupta pentru inimi

Cu scopul de a ridica gradul de constientizare a bolilor cardiace in randul femeilor, vedetele au decis sa poarte tinute de culoare rosie, creatii a unor designeri de renume international, cu ocazia evenimentului anual numit in mod sugestiv Heart Truth Red Dress, desfasurat in cadrul Saptamanii Modei de la New York.

Creatorii de moda si-au unit fortele cu o serie de celebritati pentru o cauza nobila, aceea de a atrage atenţia asupra pericolului mortal pe care afecţiunile cardiace il au in randul reprezentantelor sexului frumos. De aceasta data, culoarea rosie redata prin intermediul vestimentatiei capata noi valente, sugerand in primul rand pulsul vietii.

Citeste si:  Avanpremiera primaverii 2008

Click aici pentru galeria foto.

Nume de staruri precum Joan Collins, Estelle, Jordan Sparks sau Kimora Lee, au defilat pe podiumul acestei gale cu zambetul pe buze, emanand un aer senzual si feminin. Printre vedete, s-au remarcat prin tinute atat Kim Kardashian intr-o rochie Marchesa, Kristin Chenoweth intr-o creatie Daniel Swarovski, Felicity Huffman in Oscar de la Renta, cat si renumitul model Heidi Klum, care a purtat in incheierea prezentarii, o rochie marca John Galliano.

Citeste si:  Shopping de vedeta: excese pe toata linia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.