Vedetele de la Cannes au ales Boucheron!

In cadrul celei de-a 64-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, mai multe celebritati internationale au ales sa poarte creatii ale Casei Boucheron.

La proiectia filmului „Sleeping Beauty” care a avut loc joi, 12 mai, Elodie Bouchez a purtat colierul Ava Scarf Pear Diamond din aur alb si pavat cu diamante.

fotofoto

Cu ocazia proiectiei filmului „Restless” de Gus Van Sant, actrita Mia Wasikowska a pasit pe covorul rosu purtand cercei Cinna Pampilles din aur alb cu diamante.

foto

Cu ocazia petrecerii Calvin Klein, Vahina Giocante, Rosario Dawson si Vanessa Hudgens au purtat de asemenea creatii Boucheron.
Vahina Giocante a purtat inelul Hathi din aur roz pavat cu diamante, safire si rubine cu un diamant in centru si cercei Cinna Pampilles din aur innegrit pavati cu diamante.

Citeste si:  Profil de model - Erin Heatherton

fotofoto

Rosario Dawson a purtat cercei Louise din aur alb si galben pavati cu smaralde si diamante, precum si cele doua inele Cypris: unul din aur alb pavat cu diamante si celalalt din aur alb pavat cu safire negre.

fotofoto

Vanessa Hudgens a purtat un inel Exquises Confidences din aur galben pavat cu peridot si inelul Frog din aur alb pavat cu tsavorite, diamante, rubine si un peridot oval. Ea a purtat si cercei Cinna Pampilles din aur galben si smaralde si diamante.

Citeste si:  Turquoise is "the new black"

fotofoto

Miercuri, 18 mai, actrita chinezoaica Li Bingbing a purtat la proiectia filmului „Croisette” colierul Scarlett din aur alb si pavat cu diamante. Nici Audrey Tautou nu a rezistat tentatiei de a purta toata ziua bijuteriile Boucheron. Ea a purtat pandantivul Hedgehog din aur roz.

fotofoto

Mai tarziu, actrita frantuzoaica Nathalie Baye a purtat bratara Lambi din aur alb pavat cu turmaline Paraîba si cercei Ava din aur alb cu diamante pentru emisiunea TV „The Grand Journal” al Canal+ si cu ocazia proiectiei celor cinci filme scurte ale ei pe parcursul „Saptamanii Criticii” (fr. Semaine de la Critique).

Citeste si:  25 MUST have-uri ale iernii

foto

Actrita frantuzoaica Aure Atika a pasit pe covorul rosu alaturi de Vincent Lindon purtand o frumoasa rochie Gucci si bratara Python din aur innegrit pavat cu tsavorite, safire si diamante. Luana Belmondo a purtat cercei Ava Scarf din aur alb cu diamante.

fotofoto

Pentru mai multe detalii despre Casa Boucheron, puteti accesa http://www.chronolink.ro/ro/lumea-chronolink.html sau https://www.boucheron.com/.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.