Velvet by Rhea Costa for Malvina

Vizionarea colectiei capsula Velvet by Rhea Costa for Malvina a avut loc in cadrul unui eveniment cu un concept singular in moda romaneasca, Malvina’s Private Dressing Room. In sala Piano Bar de la Carol Parc Hotel, catwalk-ul a fost inlocuit de canapele elegante, iar invitatii au participat la o intalnire confortabila, intre prieteni, scoasa din cadrul oficial al prezentarilor de moda.

Citeste si:  10 designeri pentru Bucuresti Mall

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Prin acest gest neasteptat, Malvina si Rhea Costa au invitat femeile la un dialog cochet despre moda si stil, la o experienta personala cu doua branduri prietenoase cu dorintele femeilor si la o alegere naturala, dictata de bun gust si inspiratie.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citeste si:  Noua colectie Ana Alexe - "Silence"

Fiecare rochie din colectia Velvet spune o poveste onesta si face o promisiune completa: poti fi eleganta, dar respectandu-ti intuitia, inaintea tendintelor. Rochiile reprezinta alegeri firesti ce corespund atat dresscode-ului business, cat si celui casual. Se adapteaza perfect stilului personal, devenind mai mult decat simple accesorii.

foto

Materiale rafinate precum catifea, crepe sau matase, accesorizate cu broderii imperiale, au fost alese special pentru a ilustra o imagine impecabila, dar in acelasi timp, lipsita de constrangeri si rigori, compatibila unei femei autentice, optimiste, indraznete. Pentru ca cea mai puternica arma a unei femei frumoase este naturaletea sa.

Citeste si:  Costum de baie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.